Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

 
Ζώδια Τρίτης 5 Ιουλίου 2022

Ενημερώθηκε: 04/07/22 - 23:53

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ πραγματοποιείται και η μετακίνηση του Άρη, στο ζώδιο του Ταύρου. Οι δύο αυτοί πλανήτες συνεργάζονται σήμερα άψογα, κάνοντας τις αποφάσεις μας βιώσιμες και επιτυχημένες. Τα ζώδια της Γης και του Νερού, θα απολαύσουν το λιγότερο, μία εποικοδομητική συζήτηση.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, ξεκινά μία αρκετά επιτυχημένη οικονομική δραστηριότητα, που θα πρέπει να την δείτε με πολύ θετικό μάτι. Είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσετε τα θετικά μιας σχέσης σας και να συζητήσετε ειρηνικά, εκείνα τα πράγματα που σας χωρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η στιγμή που θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε κάποια θέματα που είχαν καθυστερήσει. Με τον ένα ή άλλο τρόπο, θα μπορέσετε να φύγετε μακριά από καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν χαρά. Ο Άρης από σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί ότι έχει υποστεί αδικαιολόγητη αναμονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους των πρώτων ημερών, τα πράγματα φαίνονται πολύ τυχερά και σίγουρα θα έχετε πολλά πράγματα να φτιάξετε στον εργασιακό σας τομέα. Μην αμφιβάλετε για τα συναισθήματα των άλλων, ο χρόνος θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχος σας και θα αναδείξει κάθε σκοτεινό σημείο μιας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου σας κάνει έντονα επικοινωνιακούς και δραστήριους, με ανησυχίες και επαφές με πολλά άτομα. Ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να μετακινηθείτε, να παρουσιάσετε μία πνευματική σας εργασία, αλλά και να ζητήσετε κάποια επαγγελματική αναγνώριση.

ΛΕΩΝ

Μία μέρα που θα ενεργοποιήσει τις πιο εσωτερικές σας σκέψεις, θα έχετε περισσότερη διαίσθηση, αλλά και θα αναζητήσετε να συζητήσετε με κάποιους παρασκηνιακά. Φροντίστε να είστε ήρεμοι σε κάθε συζήτηση και κάθε αίτημα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου, ενώ ο Ερμής από τον Καρκίνο, αρχίζουν ένα ταξίδι, αρκετά θετικό για σας. Είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι για τα πράγματα γύρω σας και έχετε πλέον την εμπεριστατωμένη γνώμη σας, αλλά και κερδίζετε έδαφος με τις απόλυτες απόψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο έντονων γεγονότων, όπου τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και θα αναγκαστείτε να βρείτε λύσεις σε γρήγορο χρονικό διάστημα. Οι φιλοδοξίες σας, θα αρχίσουν να αποκτούν δύναμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, φέρνοντας πολλές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο. Είστε σε μία πολύ καλή στιγμή όπου θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τα πρόσωπα που σας συνδέουν, όμοιες ιδέες και απόψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με πολύ καλές προοπτικές ξεκινά η μέρα σας, όταν μάλιστα θα χρειαστεί να βάλετε σε σειρά εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε μία νέα πρόταση που θα σας γίνει, βάζοντας την οικονομική σταθερότητα, το απόλυτο ζητούμενο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής από σήμερα θα μεγαλουργήσει σε κάθε προσωπική σας σχέση. Ίσως μάλιστα θα πρέπει να αναθερμάνετε κάποια προσωπική σας επιλογή, που θα σας ενώσει, η ειλικρίνεια των λόγων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, κάτι θα ανανεωθεί στην εργασία σας και στην γενικότερη εργασιακή σας δραστηριότητα. Είστε σε μία αρκετά καλή στιγμή, που θα πρέπει να βάλετε βάσεις, με νέες συνθήκες και πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετικές οι μετακινήσεις για σας, του Ερμή στον Καρκίνο και του Άρη στον Ταύρο. Πολύ καλή διάθεση για να κάνετε ταξιδάκια, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, αλλά και να βρεθείτε κοντά σε νέα σχέδια δράσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ