Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ενημερώθηκε: 08/08/22 - 20:55

Ζώδια: Μέσα στην δύστροπη αυτή εβδομάδα του Αυγούστου, σήμερα θα υπάρξει μία θετική όψη, που αφορά τον Ήλιο με τον Χείρωνα. Ο Χείρωνα [αστεροειδής], σαν [πληγωμένος Θεραπευτής], δίνει την παρουσία του, θέλει να φροντίσει και να ξεκουράσει από την συνεχόμενη ένταση τον κόσμο.

Καλή μέρα για θεραπείες και αγώνες, που σκοπό έχουν να φροντίσουν τα παλιά τραύματα, ψυχικά και σωματικά. Ίσως μάλιστα παρουσιαστεί αυτό το χρονικό διάστημα μία ιατρική ανακάλυψη.

ΚΡΙΟΣ
Για σας που τα γενέθλια σας είναι 5 – 6 – 7 Απριλίου, θα υπάρξουν θεραπευτικές συνθήκες, που θα σας απαλλάξουν από κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Αυτές οι συνθήκες μπορεί να έχουν να κάνουν και με την ψυχολογία σας, ή ένα σοβαρό θέμα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια πράγματα σήμερα θα σας λυτρώσουν και ίσως ήρθε ο καιρός να πείτε αυτά που αισθάνεστε έξω από τα δόντια. Καλή μέρα για να [νιώσετε] τις πιο βαθιές σας ανάγκες, να εκπληρώνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας φίλος και μία γνωριμία, θα σας δώσει λύσεις στους προβληματισμούς σας. Είναι η στιγμή που θα βρείτε τρόπο να φύγετε από πρόσωπα που δεν ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια σοβαρά θέματα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, ή μία επαγγελματική σας επιδίωξη θα έχει την βοήθεια που περιμένατε. Ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, σας έχουν διδάξει τον τρόπο, που θα τις αποφύγετε εκ νέου, όταν ξαναπαρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ
Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Χείρωνα, όπου σας βοηθά να ξεπεράσετε κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την σχέση σας, θα πάψουν να υπάρχουν, ενώ θα βρείτε από κοινού, την καλύτερη λύση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα μυστικά σας διαφυλάσσονται με επιτυχία, ενώ κάποιες αποκαλύψεις που αφορούν άλλα πρόσωπα, θα σας ωφελήσουν. Το παρασκήνιο θα δουλέψει σε όφελός σας και πρόσωπα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας στηρίξουν.

ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σας, θα μπορέσουν να γίνουν πιο δυνατές και ανθεκτικές. Ίσως αυτή την περίοδο αποκτήσετε συμμάχους, που θα φροντίσουν τα σχέδια σας, θα σας καταλάβουν και θα έχουν χρόνο να ακούσουν τα παράπονα σας, όταν μάλιστα έχετε απομακρυνθεί από πρόσωπα που σας έχουν πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε γεμάτοι από φιλοδοξίες, ακόμη και σε περιόδους που τα πράγματα δεν κυλούν με τον καλύτερο τρόπο. Αν είστε σε σχέση, είναι η στιγμή που χρειάζεται να κάνετε μία ώριμη συζήτηση, για το μέλλον αυτής της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδανική μέρα για κοινωνικές επαφές και επικοινωνία. Ακόμη και αν δεν είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές, οι άλλοι βρίσκονται κοντά σας, για να στηρίξουν τις προσπάθειες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η στιγμή να κάνετε ουσιαστικότερα βήματα, για να φροντίσετε κάποιες σχέσεις που έχουν υποστεί συναισθηματικές ρωγμές. Ίσως ασχοληθείτε με την φροντίδα του χώρου σας, ή μιας οικογενειακής κατοικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι κατάλληλη στιγμή για να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μία περίοδο που δεν έχετε ουσιαστική φροντίδα από το πλανητικό σκηνικό. Αν είστε σε σχέση εκτιμήστε την συναισθηματική φροντίδα που σας δίνεται, και μην ψάχνετε εφήμερες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Αν κάποια πράγματα σας έχουν πιέσει το τελευταίο διάστημα, σήμερα θα κάνετε θετικές αλλαγές και επιπλέον θα βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή. Θα βρεθούν επίσης λύσεις, που αφορούν τα εισοδήματα σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ