Επίσκεψη στην 1η Ταξιαρχία Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών (1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ) και στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθοδόξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, την Παρασκευή.
Ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού (Ι ΜΠ), που φέρει την ιστορική επωνυμία «Σμύρνη», Υποστράτηγο Δημήτριο Δρόσο
και τον Διευθυντή της Διευθύνσεως Ειδικών Δυνάμεων του ΓΕΣ (ΓΕΣ/ΔΕΔ)
Ταξίαρχο Χρήστο Σπανίδη, επισκέφθηκε την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ, που φέρει την ιστορική ονομασία «Ελ Αλαμέϊν» και ΚΕΑΠ, που αμφότερα εδρεύουν στο Στρατόπεδο που φέρει το όνομα του Ήρωος των Καταδρομών στην Κύπρο το 1974 «Αντιστρατήγου Γ.Κατσάνη», στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.
Κατά τη
διάρκεια τη επισκέψεώς του αυτής, ο Αρχηγός περιηγήθηκε στις
εγκαταστάσεις, ενημερώθηκε για την αποστολή, τις
επιχειρησιακές και
εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Σχηματισμού και
του Κέντρου, καθώς και για το
χρονοδιάγραμμα υλοποιήσεως της αναδιοργανώσεως στο πλαίσιο της Β’ φάσεως της
Νέας Δομής Δυνάμεων.
Ακολούθως, ο Στρατηγός Κωστίδης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τα στελέχη που υπηρετούν στο «Στρατόπεδο Κατσάνη», έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες και συνεχάρη το προσωπικό για το έργο το οποίο επιτελεί.