Ν.Δένδιας: Εκπρόσωπος της κυβερνήσεως στις εκδηλώσεις της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

 
δενδιασ

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 20/11/23 - 22:16

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ.Νίκος Δένδιας θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό κ.Κυριάκο Μητσοτάκη στις προγραμματισμένες επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, που συμπίπτει και με τον μεγάλο θρησκευτικό εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, παραδοσιακώς Προστάτιδος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, που θα πραγματοποιηθούν αύριο στην Αθήνα.

Πιο αναλυτικά:

--- Στις 10:30, ο κ. Δένδιας θα παρακολουθήσει την πανηγυρική δοξολογία στον καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

--- Στις 11:15, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ (ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας και ΥΦΕΘΑ Ι.Κεφαλογιάννης), η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων, θα επισκεφθούν τη Βουλή, όπου θα τους υποδεχθεί ο Πρόεδρος του Σώματος κ.Κωνσταντίνος Τασούλας.

--- Στις 11:40, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει δάφνινο στεφάνι στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ.

--- Στις 12:00, ο ΥΕΘΑ θα μεταβεί στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στην πλατεία Ρηγίλλης.

--- Στις 12:45, ο ΥΕΘΑ και οι Αρχηγοί θα επισκεφθούν την έκθεση των Ενόπλων Δυνάμεων στο σταθμό «Μετρό Συντάγματος».   

--- Στις 19:30, ο κ. Δένδιας θα παραστεί στην εκδήλωση για τον εορτασμό της  Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής.     

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ