Το 2021 θα λανσαριστεί το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της CUPRA el-Born

 
Το 2021 θα λανσαριστεί το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της CUPRA el-Born

Ενημερώθηκε: 19/07/20 - 13:10

Η CUPRA επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της εταιρείας στη CASA SEAT, την άφιξη ενός μοντέλου που θα αλλάξει τη δυναμική αντίληψη των ηλεκτρικών οχημάτων.

Οι πρώτες εντυπώσεις για το el-Born Concept ήταν θετικές. Η Ομάδα Σχεδίασης και το Τεχνικό Κέντρο εξέλιξαν ακόμη περισσότερο το μοντέλο που θα το δούμε του χρόνου. Το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας, το CUPRA el-Born, θα χρειάζεται από 0-50km / h ,μόλις 2,9 δευτερόλεπτα ενώ με μία μόνο φόρτιση η αυτονομία του υπολογίζεται έως 500 km χάρη (με τη μπαταρία 77kWh -μεικτή: 82kWh). Με τη γρήγορη φόρτιση 30 λεπτών ,το CUPRA el-Born θα μπορεί να αποκτήσει ενέργεια για άλλα 260 χιλιόμετρα.

C

Το Dynamic Chassis Control Sport (DCC Sport), το οποίο αναπτύχθηκε αποκλειστικά στην πλατφόρμα MEB για το CUPRA el-Born, συνδυάζει το σπορ ύψος οδήγησης του αυτοκινήτου με ένα σύστημα που προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιεσδήποτε συνθήκες, προσφέροντας ανώτερο επίπεδο δυναμικής οδήγησης.

Το CUPRA el-Born διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, όπως Head-up Display με Augmented Reality. Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώσει τη φιλοσοφία ποιότητας και επιδόσεων CUPRA σε συνδυασμό με την κομψότητα, που τονίζεται από τα sport bucket καθίσματα, το νέο τιμόνι με Drive Profile Selection και τα CUPRA mode buttons και τις επιλογές υλικών υψηλής ποιότητας. Εκτός από την προσοχή στη λεπτομέρεια και το πάθος για ποιότητα, η CUPRA έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη βιωσιμότητα του el-Born χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Tags