Το βραβείο του πιο φιλικού προς την οικογένεια αυτοκινήτου κατέκτησε το Hyundai Tucson

Το βραβείο του πιο φιλικού προς την οικογένεια αυτοκινήτου κατέκτησε το Hyundai Tucson
Ενημερώθηκε: 29/06/19 - 02:54

Hyundai: Οι αναγνώστες της Γερμανικής «Bild am Sonntag» ανέδειξαν το Hyundai Tucson το compact SUV ως το «πιο φιλικό προς την οικογένεια αυτοκίνητο εισαγωγής για το 2019. 

Είναι η δεύτερη φορά που η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα της Γερμανίας απονέμει στο Tucson το βραβείο του πιο φιλικού οικογενειακού οχήματος. Φέτος, το Hyundai Tucson επικράτησε ανάμεσα σε 16 διεθνούς φήμης ανταγωνιστές.

Στην αναζήτησή της για το «Αυτοκίνητο Εισαγωγής του 2019», η συντακτική ομάδα του αυτοκινητιστικού τμήματος του Bild Group πρότεινε 17 οχήματα από τα οποία οι αναγνώστες της Bild am Sonntag επέλεξαν πέντε υποψήφια για τον τελικό γύρο, τα οποία διατέθηκαν σε πέντε οικογένειες αναγνωστών, οι οποίες πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στο Κέντρο δοκιμών DEKRA στο Lausitzring.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 

Οι δοκιμαστές αξιολογούν τα οχήματα στην καθημερινή χρήση, την ποιότητα, την άνεση, τη σχέση τιμής / απόδοσης και την οδηγική απόλαυση.

Το βραβείο του πιο φιλικού προς την οικογένεια αυτοκινήτου κατέκτησε το Hyundai Tucson

 

Ο κ. Holger Müller, Director of Sales της Hyundai Motor Germany δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το βραβείο που κατέκτησε το Hyundai Tucson από την «Bild am Sontag», επιβεβαιώνοντας το DNA της Hyundai που είναι πολύ σημαντικό για εμάς : Ανάπτυξη και διάθεση εξατομικευμένων οχημάτων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη». 

Hyundai Tucson – Ένα best-seller με καινοτόμο τεχνολογία

 

Με περισσότερες από 11.000 νέες ταξινομήσεις κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019, το συμπαγές SUV Tucson είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Hyundai που προσφέρει το Tucson με δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες CRDi με πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία 48V, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 12%. Ανάλογα με τον κινητήρα, διατίθεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κιβώτιο ταχυτήτων DCT 7 σχέσεων και αυτόματο 8-τάχυτο κιβώτιο.

Με την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η Hyundai στοχεύει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων CO2 εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέγιστη οδηγική απόλαυση.

Επιπλέον, το Hyundai Tucson διαθέτει τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, (Hyundai SmartSense), τα οποία αυξάνουν σημαντικά την οδηγική ασφάλεια και προσφέρουν πιο ευχάριστη οδηγική άνεση.