Δημοσκόπηση με ευρήματα - έκπληξη για την Αθήνα! Ποιος προηγείται; (video)

Δημοσκόπηση με ευρήματα - έκπληξη για την Αθήνα! Ποιος προηγείται; (video)
Ενημερώθηκε: 03/05/19 - 20:19

Δημοτικές εκλογές 2019: Νέα δημοσκόπηση για τις εκλογές στον Δήμο Αθηναίων καταγράφει σαφές προβάδισμα στον Κώστα Μπακογιάννη, με διαφορά 16,5 ποσοστιαίων μονάδων από τον Παύλο Γερουλάνο.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Alco που διενεργήθηκε για λογαριασμό του OPEN TV, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώνει ποσοστό 28,3%, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Παύλο Γερουλάνο με 11,8% ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Νάσος Ηλιόπουλος με 10,6%. Τέταρτος ο Ηλίας Κασιδιάρης με 8,6% και πέμπτος ο Νικος Σοφιανός.

 

1

 

Στο ερώτημα για την περίπτωση που θα πηγαίναμε σε επαναληπτικές εκλογές, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζεται νικητής με μεγάλη διαφορά. Στη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας έχει πάλι υψηλά ποσοστά ενώ και στα «δίδυμα», δηλαδή στην ερώτηση ποιον εκ των δύο θα ψήφιζαν, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζει μεγάλη διαφορά, από τον Παύλο Γερουλάνο.

Σημειώνεται ότι σε προηγούμενη δημοσκόπηση της Μetron, η οποία δημοσιεύτηκε στις αρχές Απριλίου, ο κ. Μπακογιάννης συγκέντρωνε 37% με τη διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο να προσαρμόζεται στις 24 μονάδες.

Δείτε το βίντεο: