Νίκος Νικολόπουλος: Να κάνουμε “έξωση” στο… “ρομπότ” του ΚΚΕ από το Δημαρχιακό Μέγαρο!

 
Νίκος Νικολόπουλος: Να κάνουμε “έξωση” στο… “ρομπότ” του ΚΚΕ από το Δημαρχιακό Μέγαρο!

Ενημερώθηκε: 04/01/19 - 15:28

Ο απόηχος της ογκώδους συγκέντρωσης για ν’ αποδεχθεί ο Αχαιός Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές της Πάτρας, βρήκε σήμερα τον ανεξάρτητο βουλευτή πίσω από μικρόφωνα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών, σε μια προσπάθεια του να διερμηνεύει και να επικοινωνήσει το χθεσινοβράδυνό μήνυμα της εκδήλωσης.

Το μέγιστο διακύβευμα των εκλογών του Μαΐου, κατά το Νίκο Νικολόπουλο, είναι η αποκατάσταση της κανονικότητας στον τρίτο Δήμο της χώρας, προκειμένου να τεθούν οι βάσεις για να ανατάξει την μιζέρια του.

«Είναι αδιανόητο –είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής- νε μένουμε απαθείς στη θέα ενός ρομπότ του ΚΚΕ, που έχει εγκατασταθεί εδώ και πέντε χρόνια στο Μέγαρο της οδού Μαιζώνος»!

Σε άλλο σημείο των ραδιοφωνικών παρεμβάσεων του ο Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμισε:

«Έχουμε απέναντί μας μια Δημοτική Αρχή με δογματικές αντιλήψεις. Και προφανή στόχο. Θέλει την Πάτρα καθηλωμένη στην αδράνεια, για να διαχειρίζεται το ΚΚΕ τη φτώχεια της. Καμώνεται ότι εξαντλεί όλες τις ευαισθησίες της για το λαό. Μόνο που τα «ξεροκόμματα» και οι… ελεημοσύνες προσφέρουν πρόσκαιρη, μηδαμινή ανακούφιση.

2

Βραχυμεσοπρόθεσμη προοπτική δεν υπάρχει. Αντιθέτως, μόνο ο δόλιος σκοπός του ΚΚΕ επιτυγχάνεται (στον όποιο βαθμό…).

Κοντολογίς, ουαί κι αλίμονο αν η Πάτρα παραμένει υπό κομμουνιστική επιτροπεία. Ουαί κι αλίμονο, αν το 8% της πραγματικής δύναμης του ΚΚΕ στην πόλη «κατσικωθεί» στον σβέρκο της».

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ «ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΚΕ»!

Εστιάζοντας στην ανάγκη ν’ απαλλαγεί ο Δήμος της Πάτρας από το «προτεκτοράτο του ΚΚΕ» επιχειρηματολόγησε ως εξής:

«Στις δημοτικές εκλογές που θα έρθουν, θα συνιστά παραμόρφωση της πραγματικής λαϊκής εντολής, αλλά και άρνηση προόδου, η επανάληψη του 2014 και η ανάδειξη της παράταξης του ΚΚΕ σε πρώτη τοπική δύναμη, κάτι που εάν συμβεί, θα έχει πριμοδοτηθεί από «σκαμνάκια», που παριστάνουν τους αντιπάλους (ενώ είναι σύμμαχοι που επιζητούν μόνο μία καλή αντιπαροχή), αλλά και από τις χαμηλού δυναμικού υποψηφιότητες που παρουσιάζονται και οι οποίες ενισχύουν τις υπόνοιες ότι κάποιοι τοπικοί «κομματάρχες» ενισχύουν το… χάος, αφήνοντας χώρο για να εμφανιστεί ως νικητής το ΚΚΕ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, λοιπόν, για να δημιουργηθεί ένα πλατύ κοινωνικό- και διακομματικό- μέτωπο που θα αντιμετωπίσει τις «υπέργειες και υπόγειες» διαδρομές εκείνων που επιθυμούν την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, δέσμια και υπανάπτυκτη».

«ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ»

Αναλύοντας περισσότερο τι εννοεί όταν κάνει λόγο για «σκαμνάκια» και «υπέργειες και υπόγειες δυνάμεις», ο Νίκος Νικολόπουλος είπε:

«Σε τούτο τον προεκλογικό αγώνα θα φέρουμε τα πάντα στο φως και θα ζητήσουμε από όλους καθαρές εξηγήσεις.

Δεν είναι δυνατόν ο λαός να μην εμπιστεύεται το ΚΚΕ για την κυβέρνηση της χώρας και να δίνει ποσοστό διακυβέρνησης της Πάτρας στον Πελετίδη, και ταυτόχρονα μονοψήφιο ποσοστό στον υποψήφιο της περιφέρειας και Βουλευτή του ΚΚΕ κ.Καραθανασόπουλο!

Είναι εγκληματικό να εμφανιζόμαστε σαν νάνοι στις κάλπες. Έχουμε ιερή υποχρέωση να μην χαραμίσουμε, αλλά να σεβασθούμε την επιλογή μας, χάριν της πόλης που αγαπάμε και δεν την θέλουμε να κυλιέται στον βούρκο της μιζέριας και της αδράνειας.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα αναμετρηθούν με την ιστορία της Πάτρας και θα είναι αμείλικτη αν κάνουν ιδιοτελή παιχνίδια πίσω από την πλάτη της. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να δεσμευτούν όπως και εγώ, ότι δεν θα προσφέρουν δεκανίκια στον β’ γύρο, στον Πελετίδη.

Αν έχουν κατά νου να πάρουν την αντιμισθία μιας αντιδημαρχίας ή κάποιου φορέα του Δήμου θα καταγραφούν στα κατάστιχα της καταφρόνιας και της διαπόμπευσης. Καθαρές κουβέντες.

Πέρασαν πέντε χρόνια κι ο Πελετίδης αλώνιζε μόνος. Η αντιπολίτευση είχε καταπιεί τη γλώσσα της. Το ζήσαμε κι αυτό, φίμωτρο ηθελημένα για μια χούφτα χιλιάρικα η μια και επειδή… τεμπέλιαζαν ή δεν ήξεραν ή δεν ήθελαν για δικούς τους φτηνιάρικους λόγους να κακοκαρδίσουν τον Πελετίδη, οι άλλοι.

3

«ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΑΟΡΑΤΟΥΣ;»

Αμ το άλλο; Μέχρι τώρα διαβάζαμε δημοσκοπήσεις και κυριαρχούσε δήθεν ο Πελετίδης στους ανύπαρκτους. Έστειλα επιστολή στις εταιρίες δημοσκοπήσεων να μην με μετράνε. Δεν θα κάνω την χάρη να είμαι παθητικός μέτοχος στα παιχνίδια κάποιων, που θέλουν την πόλη στα κοντά μέτρα τους. Που βρίσκουν τα λεφτά οι διάφορες μετριότητες και επαγγέλλονται πρωτοχρονιάτικα ότι θα σώσουν –τρομάρα τους- την πόλη;

Τίποτα δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Τίποτα στο απυρόβλητο. Δεν έχει το περιθώριο η Πάτρα για άλλη μια 5ετία να παραμείνει δέσμια της παραδοξολογίας. Πού ακούσθηκε ένας κομμουνιστής με μπλε, ροζ και πράσινους κόκκους μετριοκρατίας και αναξιοκρατίας να διαφεντεύει την τρίτη πόλη της χώρας; Αυτό μας αναλογεί; Αυτό αξίζει στην Πάτρα;

Στις βαθιές, ειλικρινείς κουβέντες με τον εαυτό μας έχουμε τις απαντήσεις και στην κάλπη του Μαΐου έχουμε υποχρέωση να τις μετουσιώσουμε σε πράξη.

Συνεπώς, αν βρεθεί κάποιος ή κάποια που μπορεί να διώξει τους Σταλινικούς σκοταδιστές και οπισθοδρομικούς από το Δημαρχείο, εγώ θα πάω δίπλα του… Μαζί του».

«ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ»!

Ολοκληρώνοντας, τις απόψεις του, ο Αχαιός ανεξάρτητος βουλευτής έθεσε σαφές δίλημμα και ταυτόχρονα προχώρησε σε προτροπές ανατροπής του σημερινού δημοτικού σκηνικού τονίζοντας:

«Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, όποιος ή όποιοι είναι με το Κομμουνιστή Δήμαρχο είμαι απέναντί τους… Είτε τον λένε Νεοδημοκράτη, είτε τον λένε Συριζαίο, είτε τον λένε ΠΑΣΟΚτζη…

Αυτή είναι η μόνη διαχωριστική γραμμή που βάζω…

Αν είναι να σώσουμε την πόλη μας από τη μιζέρια, ας μην γίνει πραγματικότητα το δικό μου όνειρο.

Αν πάλι με θέλετε μπροστάρη, έτοιμος είμαι και αρματωμένος!

Αν θέλετε, ας ξαναβρεθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ώστε η Πάτρα να γίνει επιτέλους το μεγάλο περιφερειακό κέντρο που της αξίζει, μια πραγματική μητρόπολη με θέση στο μέλλον, αντί να εγκλωβιστεί για άλλα πέντε χρόνια στα αδιέξοδα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και στις ατομικές επιδιώξεις ορισμένων, σε βάρος των πολλών».

Τοποθέτηση Γ.Αναστασόπουλου για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Ν.Νικολόπουλου για τον Δήμο Πάτρας

Τοποθέτηση Αν.Μανωλοπούλου για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Ν.Νικολόπουλου για τον Δήμο Πάτρας