Επτά φορές ισόβια για τον serial killer

Επτά φορές ισόβια για τον serial killer
Ενημερώθηκε: 24/06/19 - 15:45

Επτά φορές ισόβια, πέντε διαδοχικές και δυο συντρέχουσες ποινές, επέβαλε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στον 35χρονο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ενώ ολοκληρώθηκε με διαδικασία εξπρές σε μια μόνο δικάσιμο.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Χάρης Πογιατζής κατά την ανάγνωση της απόφασης του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι ο κατηγορούμενος δεν δίστασε να φονεύσει και δυο παιδιά, στερώντας τους το πολύτιμο αγαθό της ζωής.

Ανέφερε επίσης ότι «ο κατηγορούμενος επιδόθηκε σε εκστρατεία φόνων» χρησιμοποιώντας νομολογία άλλης υπόθεσης που αφορούσε κατά συρροή βιασμούς.

Νωρίτερα, η δίκη του Νικόλα Μεταξά άρχισε στις 10.30 το πρωί με την απαγγελία των κατηγοριών εκ μέρους της Κατηγορούσας Αρχής στις οποίες απάντησε μονολεκτικά «παραδέχομαι».

Στη συνέχεια αναγνώστηκε από το Κακουργιοδικείο έκθεση γεγονότων και ακολούθως το Κακουργιοδικείο, ανακοίνωσε δίωρη διακοπή προκειμένου να επανέλθει για την επιβολή της ποινής.

Σημειώνεται πως τα όσα ακούστηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, έφεραν στο φως φρικτές λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονική δράση του 35χρονου.

Πηγή: philenews.com