Χριστούγεννα 2020: Ο Άγιος Βασίλης συναντά με... βιντεομηνύματα τα παιδιά

 
Χριστούγεννα 2020:  Ο Άγιος Βασίλης συναντά με... βιντεομηνύματα τα παιδιά

Ενημερώθηκε: 19/12/20 - 15:07

Ένας ευρηματικός Άγιος Βασίλης ανέλαβε την αποστολή να σώσει τα Χριστούγεννα στην Ισπανία στέλνοντας βιντεομηνύματα στα παιδιά, που δεν μπορούν να τον συναντήσουν φέτος, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

«Σκεφτήκαμε να το κάνουμε μέσω του Zoom, του Skype και χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες από τη στιγμή που ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να επισκεφθεί τα παιδιά στο σπίτι», είπε ο Έκτορ Φουέντες, φορώντας την κόκκινη στολή, τη λευκή γενειάδα και τον σκούφο του αγαπημένου Αγίου των παιδιών.

Ο Φουέντες, ένας Χιλιανός που ζει στην Ισπανία τα τελευταία 10 χρόνια κι εργάζεται ως ανιματέρ σε παιδικές εκδηλώσεις, μετέτρεψε ένα παλιό κοντέινερ πλοίου στο Λεγανές, νότια της Μαδρίτης, σε στούντιο παραγωγής.

Εκεί, βιντεοσκοπεί προσωπικά μηνύματα, με τη βοήθεια του γιου του Άνδρες, που εργάζεται πίσω από την κάμερα, και της συνεργάτιδάς του Πιλάρ Καριόν, που υποδύεται το έμπιστο ξωτικό.

Οι γονείς μπορούν να βρουν τον Φουέντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να του στείλουν τα γράμματα των παιδιών τους. Κατόπιν εκείνος βιντεοσκοπεί μια προσωπική απάντηση από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη.

«Όταν έφθασε η πανδημία όλες οι εκδηλώσεις που είχαμε ακυρώθηκαν… χρειάστηκε να ξεκινήσουμε από το μηδέν για να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας», είπε η Καριόν.

Χθες, η τρίχρονη Αρχόα Πένα παρακολουθούσε με προσοχή τον Άγιο Βασίλη να της μιλάει από την τηλεόραση, στο σαλόνι της οικογένειας, στο Αλκορκόν.