Μαν. Κοττάκης: Τον Κώστα Καραμανλή τον παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες (ΒΙΝΤΕΟ)

 
καραμανλης

Ενημερώθηκε: 21/11/22 - 07:22

Παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και πλήθος κόσμου, παρουσιάστηκε σήμερα για πρώτη φορά στη Λάρισα το βιβλίο του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη, με θέμα «Οι Απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» των εκδόσεων Λιβάνη

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η η Λαρισαϊκή Λέσχη και οι Εκδόσεις Λιβάνη και για το βιβλίο μίλησαν οι Γεώργιος Κ. Φίλης , Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Γιάννης Τριάντης , Δημοσιογράφος και ο συγγραφέας Μανώλης Κοττάκης.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ενώ συντόνισε ο Πρόεδρος της Λαρισαϊκής Λέσχης, Αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Αγοραστός το βιβλίο αναφέρεται στις υποκλοπές, το φυσικό αέριο, τις απειλές προς τον Καραμανλή, το Βατοπέδι, τις φονικές πυρκαγιές του 2007, τον μαύρο Δεκέμβριο για την Αθήνα το 2008 κ.α.

Ο Γιώργος Φίλης σημείωσε πως ο Κοττακης στο βιβλίο αναφέρει ότι «Ο Καραμανλής έτυχε να είναι πρωθυπουργός στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι του 21ου αιώνα. Δεν ταίριαζε στην πρωθυπουργική καρέκλα γιατί είχε όραμα».

Όταν στο πόντιουμ βρέθηκε ο συγγραφέας του βιβλίου, Μανώλης Κοττάκης είπε μεταξύ άλλων:

– Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος μου επιτρέπει να μεταφέρω μια φράση από τη συζήτηση που είχαμε χθες για τις υποκλοπές.." Ο πρώην πρωθυπουργός τού έγνεψε «πες το». «Εμένα τουλάχιστον με παρακολουθούσαν σοβαρές υπηρεσίες» είπε ο κ. ΚοττάκηςΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ