Αδ. Γεωργιάδης: Διέταξε ΕΔΕ για τις εικόνες ντροπής στο «Θεαγένειο»

 
theageneio_ananipsi

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Ενημερώθηκε: 03/03/24 - 22:21

Επείγουσα ΕΔΕ διέταξε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για τις εικόνς ντροπής από το «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε ανάρτηση του διευθυντή της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Θεαγένειου, Δημήτρη Τζιλβέ, φαίνεται ένας άνδρας ξαπλωμένος σε καρέκλες και αναφέρεται:

«Ζητούμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ασθενείς μας για τη διαθέσιμη 'αίθουσα ανάνηψης'. Λυπούμαστε που όλα μας τα διαβήματα σε όλα τα επίπεδα, για καλύτερες συνθήκες απέβησαν άκαρπα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δική του ανάρτηση το βράδυ της Κυριακής είπε ότι έχει διατάξει επείγουσα ΕΔΕ για το περιστατικό, καθώς, όπως τονίζει ο υπουργός, τη στιγμή εκείνη υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια στο νοσοκομείο. «Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά» γράφει ο κ. Γεωργιάδης.

Η ανάρτηση Γεωργιάδη για το περιστατικό στο Θεαγένειο

Για το περιστατικό αυτό διέταξα επείγουσα ΕΔΕ καθώς υπήρξαν πολλά διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την στιγμή. Δεν θα παίξει κανένας πολιτικά παιχνίδια κατά του ΕΣΥ, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς. Πρόκειται περί ντροπής. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί παραδειγματικά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ