Από γαμήλια πάρτι η διασπορά του κοροναϊού στα Τρίκαλα

Από γαμήλια πάρτι η διασπορά του κοροναϊού στα Τρίκαλα
Ενημερώθηκε: 26/09/20 - 19:45

Από ένα γαμήλιο γλέντι που έγινε στα Τρίκαλα προέρχονται τουλάχιστον τα μισά κρούσματα κοροναϊού των τελευταίων ημερών στην πόλη, σύμφωνα με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου. 

«Έχουμε μαζικά κρούσματα από δύο τρεις γάμους που έγιναν μεν με τους περιορισμούς των 50 ατόμων, δυστυχώς όμως προέκυψε διασπορά του ιού» είπε αρχικά ο δήμαρχος.

Τα κρούσματα στα Τρίκαλα οδήγησαν τις αρχές να εφαρμόσουν το μίνι lockdown στην πόλη το οποίο ισχύει από σήμερα, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

«Δεν είναι εύκολη η κατάσταση. Δεν το έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει οι κάτοικοι. Χθες μια κυρία μπήκε στο φούρνο χωρίς μάσκα αλλά της εξήγησα ότι έχουν πάρει μια τέτοια τροπή τα πράγματα που πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί» συμπλήρωσε ο Δ. Παπαστεργίου.  

Μάλιστα τόνισε ότι έχει την αντίληψη πως ο κόσμος δεν είναι τόσο προσεκτικός όσο πρέπει με τον ιό και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

«Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Υπάρχει πάντα η ατομική ευθύνη. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να σταματήσουμε τον κορονοϊό και να σώσουμε ανθρώπους», είπε κλείνοντας ο δήμαρχος.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ