Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Suzanne Eaton

Αυτός είναι ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Suzanne Eaton
Ενημερώθηκε: 18/07/19 - 22:32

Δόθηκαν σήμερα από την αστυνομία στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία του 27χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία της Suzanne Eaton.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Παρασκάκη Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.

ΠΑΡ

ΠΑΡ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία ότι είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

 

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η Eaton είχε φθάσει στα Χανιά από τη Γερμανία στις 30 Ιουνίου και θα συμμετείχε σε επιστημονικό συνέδριο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Αυτή ήταν η τέταρτη επίσκεψή της στο νησί. Τελευταία φορά την είδαν στις 2 Ιουλίου, μετά το μεσημεριανό γεύμα, ενώ η εξαφάνισή της δηλώθηκε από τον διοργανωτή του συνεδρίου δύο ημέρες αργότερα στο αστυνομικό τμήμα του Πλατανιά Χανίων. 

Η σορός της εντοπίστηκε από ερασιτέχνες σπηλαιολόγους στις 8 Ιουλίου στο γερμανικό καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κατηγορούμενος είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν στο YouTube βίντεό του στο οποίο εξερευνούσε το ίδιο καταφύγιο.