Βίκυ Σταμάτη: Η πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιο (ΦΩΤΟ)

Μια διαφορετική, λαμπερή Βίκυ Σταμάτη:"Δεν μετανιώνω για τίποτα"-Η άσεμνη χειρονομία που θα συζητηθεί (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 01/11/17 - 19:53

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών επικαλούμενη την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Πλέον, στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια λαμπερή συνέντευξη που έδωσε η Βίκυ Σταμάτη στο περιοδικό Down Town, λίγο προτού οδηγηθεί στη φυλακή και λίγο πριν υποβάλλει  την αίτηση διαζυγίου.

Μακιγιαρισμένη και ανανεωμένη για τις ανάγκες της φωτογράφισης, όπως δεν την έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό, εξηγεί για τα όσα συνέβησαν και ένιωσε μετά την φυλακή, αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του νευρικού κλονισμού και ξεκαθαρίζει ότι δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν.   

"

Η Βίκυ Σταμάτη στη συνέντευξή της εξομολογείται για τους εφιάλτες που βλέπει, για τον χρόνο που έχασε από το παιδί της, ενώ ουσιαστικά επιρρίπτει στον Άκη Τσοχατζόπουλο τις ευθύνες για τα όσα πέρασε.  

"Τα βράδια μερικές φορές βλέπω εφιάλτες, αλλά τις περισσότερες φορές οι πιο βασανιστικοί εφιάλτες ξεκινούν απ’ το πρωί, όταν δεν μπορώ να γεμίσω τον χρόνο που έχασα με το παιδί μου" και συνεχίζει:

"Υπάρχουν κι άλλοι εφιάλτες, ναι. Οι ίδιοι οι διώκτες μου, τα εκτελεστικά τους όργανα που δολοφονούσαν και κατέστρεφαν τη ζωή μου, την οικογένειά μου, την ψυχική και βιολογική υγεία μου".

"Ήμουν το όνομά του, το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Ορίστε, αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που με δίκασαν, με σταύρωσαν. Δεν υπάρχει τίποτε απολύτως εις βάρος μου, δεν απεδείχθη ποτέ και ούτε πρόκειται να αποδειχθεί".

Το μεσαίο δάχτυλο στους δημοσιογράφους

 

Σήμερα (1/11) κι ενώ επιβιβαζόταν στο ταξί που θα την μετέφερε στο Εφετείο, η Βίκυ Σταμάτη, δεν...ξέχασε τους δημοσιογράφους που περίμεναν εκεί για μία της δήλωση και σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο επιδεικτικά. 

Το δελτίο Τύπου της Ν. Αγαπηνός (δικηγορικής εταιρείας στην οποία η Β. Σταμάτη έχει αναθέσει την υπόθεση διαζυγίου) αναφέρει:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».