Βούλα: Επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - Τρεις τραυματίες

Βούλα: Επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ - Τρεις τραυματίες
Ενημερώθηκε: 20/04/19 - 08:50

Επίθεση από ομάδα περίπου δέκα - δεκαπέντε ατόμων - ανάμεσα τους και ανήλικοι - δέχθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Βούλας όταν κλήθηκαν στην οδό Πλαπούτα επειδή βρίσκονταν άτομα συγκεντρωμένα, έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Όταν έφθασαν εκεί, οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν με ρόπαλα και μπουνιές στους αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, τους τρεις από τους τέσσερις, δύο άντρες και τη μία κοπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να προβούν σε καμία ενέργεια μιας και με την άφιξή τους στην οδό Πλαπούτα δέχθηκαν αμέσως την επίθεση. Η κοπέλα αστυνομικός τραυματίστηκε στον αυχένα, ο ένας αστυνομικός έχασε ένα δόντι και ο άλλος αστυνομικός τραυματίστηκε στο μάτι.

Το περιστατικό αφορούσε δύο διαφορετικές συμμορίες οι οποίες ενεπλάκησαν μεταξύ τους έξω από την πολυκατοικία στην Πλαπούτα 10-12 και απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό σχολείο, όπου, τη στιγμή των επεισοδίων, παιδιά και γονείς ήταν μέσα για τις απογευματινές τους δραστηριόττες. Γονείς κάλεσαν την αστυνομία και λίγα λεπτά μετά, κατέφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όταν οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση, δόθηκε σήμα για ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν περίπου 30 αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν και προχώρησαν στη σύλληψη των εμπλεκομένων στα επεισόδια ατόμων, ορισμένα εκ των οποίων, μάλιστα, προσπάθησαν να διαφύγουν, πηδώντας μέσα στο σχολείο.