Διαρρήκτης ετών 62 στην Δράμα

Διαρρήκτης ετών 62 στην Δράμα
Ενημερώθηκε: 23/07/17 - 12:06

Μπορεί να μην διάγει και την πρώτη του νιότη, αλλά ο διαρρήκτης που πρόλαβε και εισέβαλε σε δυο σπίτια στην κοινότητα Άνω Κεφαλάρι της Δράμας ήταν πλήρως εξοπλισμένος. Αυτό δεν το εμπόδισε όμως να πέσει στα χέρια της αστυνομίας καθώς η απληστεία τον οδήγσε στο να γίνει αντιληπτός κατά την εισβολή του στο δεύτερο σπίτι όπου και έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη που πρόλαβε και ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Ο 62χρονος Έλληνας έπεσε στα χέρια των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου που έφτασαν άμεσα στο χωριό και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρυσαφικά από την πρώτη διάρρηξη που αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στην κοινότητα και κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπών, βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, έξι φακοί, ένα ζευγάρι γάντια.

Ακόμη, στην κατοχή του 62χρονου κατασχέθηκαν ένα σπρέι πιπεριού μαζί με δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια. Έτσι, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας του απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές, τετελεσμένη και σε απόπειρα και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρέθηκε λύση για το κατεστραμμένο λιμάνι της Κω

Τα ψέμματα του Άιντα για την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Ιωάννινα