Δίδυμο ληστών είχε ξαφρίσει τα Μεσόγεια

Συνελήφθησαν δύο άνδρες που είχαν ρημάξει τις οικίες στα Μεσόγεια
Ενημερώθηκε: 19/04/19 - 17:42

Δύο ληστές, ηλικίας 32 και 38 ετών, συνελήφθησαν, στην περιοχή της Κερατέας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Λαυρεωτικής, επειδή λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία και αποθήκη στην ίδια περιοχή και είχαν αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες εδώ και έξι μήνες διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις – κλοπές σε μονοκατοικίες, σε αραιοκατοικημένες περιοχές στα Μεσόγεια Αττικής. Οι δύο συλληφθέντες εντόπιζαν οικίες, από τις οποίες απουσίαζαν οι ένοικοι και με τη χρήση λοστών ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων, παραβίαζαν τις κεντρικές πόρτες ή τα παράθυρα, εισέβαλαν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, χαλκοσωλήνες, εργαλεία, σιδηρικά και άλλα αντικείμενα. Στην κατοχή τους, καθώς και από έρευνες στις οικίες και στο αυτοκίνητο των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κλοπιμαίων, διαρρηκτικών εργαλείων και ένα κυνηγετικό όπλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Από την έως τώρα έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί 28 περιπτώσεις κλοπών από οικίες στις περιοχές Λαυρεωτικής, Κερατέας, Καλυβίων, Κορωπίου και Μαρκόπουλου.