Διευθυντής σχολείου Ωραιοκάστρου: Απείλησαν την οικογένειά μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σκέφτεται ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου
Ενημερώθηκε: 21/02/17 - 18:35

Να προσφύγει στη Δικαιοσύνη σκέφτεται ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου καθώς όπως υποστηρίζει χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν για τη φοίτηση των προσφυγόπουλων, εκτός από την προσβολή της αξιοπρέπειας του, απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Τόσες βρισιές δεν έχω ακούσει στη ζωή μου. Χθες τις άκουσα μαζεμένες και με μεγάφωνα. Σκέφτομαι νόμιμη προσφυγή, γιατί εκτός από τη προσβολή της αξιοπρέπειάς μου, με απείλησαν καταφανέστατα, εμένα και την οικογένειά μου. Απλά αυτή τη στιγμή είμαι λίγο σκεπτικός γιατί δεν ξέρω αν θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα» δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, Σωτήρης Σκανδάλης.

Ο κ. Σκανδάλης ζήτησε από τις προϊστάμενες αρχές να υπάρχει η παρουσία εισαγγελέα στον χώρο του σχολείου για να μην σημειωθούν ξανά τα χθεσινά επεισόδια, τα οποία ο ίδιος χαρακτήρισε κάτι παραπάνω από τραγικά.


«Δεν θεωρώ ότι κανένας εκπαιδευτικός ή οποιοσδήποτε άνθρωπος ασχολείται με την εκπαίδευση στον κοσμο θεωρεί ότι οι χθεσινές συνθήκες ήταν κατάλληλες για να γίνει μάθημα. Δεν είναι δυνατό αυτό το υβρεολόγιο να το ακούν παιδιά έξι, εφτά και δώδεκα χρονών και, δεν μιλάω μόνο για τα προσφύγοπουλα, μιλάω και για τα δικά μας τα παιδιά γιατί μεγαλύτερο κακό έκανε στα δικά μας παιδιά αυτή η κίνηση εχθές» τόνισε συμπληρώνοντας ότι το πρωί μαθητές στο σχολείο του δήλωσαν ότι έβλεπαν εφιάλτες εχθές το βράδυ στον ύπνο τους.
«Τα παιδιά δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους νέους συμμαθητές τους, εγώ είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί την Παρασκευή παρά το μικρό μούδιασμα, αργότερα, σε αντίθεση με την σουρεαλιστική κατάσταση που επικρατούσε εδώ απ' έξω, μέσα το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό. Μέσα, ήταν η αλληλεγγύη, η αγάπη, ή συμφιλίωση, ήταν όλα αυτά που διδάσκουμε εμείς καθημερινά, που είμαστε χαρούμενοι όταν τα βλέπουμε στους μαθητές μας».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Θέματα: