Δολοφονία Ζέμπερη: Πρώην βουλευτή κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό ο δολοφόνος της! (ΦΩΤΟ + BINTEO)

 
Δολοφονία Δώρας: Πρώην βουλευτή κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό ο δολοφόνος της! (BINTEO)

Ενημερώθηκε: 11/01/18 - 00:24

Δολοφονία Ζέμπερη: Πρώην βουλευτή, γνωστό δικηγόρο κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού, δίνοντας νέες διαστάσεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, που επικαλείται πληροφορίες μέσα από τις φυλακές Δομοκού, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας έστειλε νέο υπόμνημα στον ανακριτή.

Σε αυτό το έγγραφο κατονομάζει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας της εφοριακού, το αποκαλούμενο «αφεντικό», όπως τον χαρακτήριζε σε προηγούμενο υπόμνημά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για έναν γνωστό μεγαλοδικηγόρο της Αττικής, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βουλευτής. Μάλιστα, στο προηγούμενο υπόμνημά του έκανε λόγο για ένα ακόμα δικηγόρο, τον «Χάρη».

Τελευταίο αντίο στην 44χρονη Ειρήνη - Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου  της

Έτσι, οι αρχές θα διερευνήσουν κατά πόσο ευσταθούν οι ισχυρισμοί του.

Δείτε το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

δολοφονίας

Αυτό είναι το χειρόγραφο σχεδιάγραμμα της της

Χειρόγραφο χάρτη του σημείου που σκότωσε τη Δώρα παρέδωσε στις Αρχές ο δολοφόνος της, Μανώλης Σοροπίδης.

Ήταν 15 Δεκεμβρίου όταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, Μανώλης Σοροπίδης, έγραψε μια… «έκκληση» 38 σελίδων στον ανακριτή, την οποία αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος».

Επτά ημέρες αργότερα ο 18ος ανακριτής τον κάλεσε στο γραφείο του για συμπληρωματική απολογία, κατά την οποία ο Σοροπίδης υποστήριξε ότι δύο άνδρες του έδωσαν την εντολή να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό, λόγω της θέσης που είχε στην Εφορία.

Η έκκληση της μητέρας της Δώρας

«Κάνω έκκληση να πει όλη την αλήθεια», υπερασπίζεται η μητέρα της αδικοχαμένης εφοριακού. Και προσθέτει: «να προστατευτούν και τα τρία παιδιά που είναι από πίσω. Δεν ξέρω τι κρύβεται!».

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Βίντεο - ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της 44χρονης!

«Αν λέει αλήθεια και κρύβονται αυτουργοί, πίσω από το έγκλημα του παιδιού μου, βεβαίως φοβάμαι κι εγώ και τα παιδιά μου». Όσο για τους νέους ισχυρισμούς του δράστης, τονίζει πως «δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρη αλλά υπάρχει και αυτή η εκδοχή», έχοντας μιλήσει και στον ανακριτή και στην αστυνομία.

«Δεν πίστεψα ότι ήταν ληστεία, ούτε μια ημέρα δεν πίστεψα ότι είναι ληστεία, ότι σκότωσε το παιδί μου κατά αυτό τον τρόπο για να του πάρει την τσάντα», προτάσσει, με τη δικηγόρο της οικογένειας να ζητά συγκεκριμένα στοιχεία.