Δραπέτης φυλακών o ένας εκ των δυο ληστών τράπεζας στην Πάργα

Δραπέτης φυλακών o ένας εκ των δυο ληστών τράπεζας στην Πάργα
Ενημερώθηκε: 08/08/19 - 13:47

Δραπέτης των φυλακών Πάτρας, ήταν ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας, σε υποκατάστημα Τράπεζας πριν από 3 ημέρες στην Πάργα.

Πρόκειται, για έναν Αλβανό κακοποιό, ηλικίας 35 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της Πρέβεζας και στη συνέχεια ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την αστυνομίαμ ως ένας εκ των δύο δραστών της ληστείας. Η σύλληψή του έγινε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός αστυνομικού της ΟΠΚΕ Πρέβεζας ,ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, όμως, όπως όλα δείχνουν, είχε αποτυπώσει τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στο σπίτι όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα ο ύποπτος βρέθηκε μέρος των χρημάτων που αφαιρέθηκαν από την τράπεζα και ένα πιστόλι. 

Ο υποπτος εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 χρονών, για ληστεία, οπλοφορία, κλοπή, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επίσης σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, ποινή κάθειρξης 19 ετών για ληστεία, παραβάσεις του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

Η προανάκριση για την υπόθεση και έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του, βρίσκονται σε εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.