Έγκλημα στη Λάρισα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Ενημερώθηκε: 04/08/21 - 14:54

Προθεσμία για να απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή στις 11 το πρωί έλαβε ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ο οποίος πριν από λίγη ώρα βρέθηκε ενώπιων του Ανακριτή για την αποτρόπαιη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα.

Στη συνέχεια με συνοδεία αστυνομικών οχημάτων έγινε νέα μεταγωγή του 54χρονου, καθώς παραμένει κρατούμενος. Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ωστόσο, ο συνήγορος του υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται «να θόλωσε»:

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος συζυγοκτόνος ηχογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο όλες τις διαδικασίες της αποτρόπαιας πράξης του. Από την είσοδό του στην ταβέρνα του αδελφού του θύματος, την ώρα του εγκλήματος έως και την σύλληψή του. Η συσκευή, που αποτελεί πειστήριο για τις αρχές, ελέγχεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ