Ειρήνη Λαγούδη: Το κινητό τηλέφωνο άνοιξε το δρόμο για την εξιχνίαση

Ειρήνη Λαγούδη: Ποιους καλεί ο εισαγγελέας μετά την ανακάλυψη του κινητού της
Ενημερώθηκε: 27/06/18 - 22:15

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη μετά την ανακάλυψη του κινητού της σε σπίτι που δεν είχε καμία σχέση με το σημείο όπου βρέθηκε. 

Σε πρώτη φάση,  ο Εισαγγελέας καλεί σε καταθέσεις και πάλι μάρτυρες, οι οποίοι έχουν καταθέσει και παλιότερα με ιδιαίτερη έμφαση σε τρία άτομα, δύο φίλους της Ειρήνης και έναν συγγενή της, οι οποίοι θα ξαναδώσουν καταθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ

 

Σημειώνουμε ότι το κινητό τηλέφωνο  της άτυχης μητέρας  που εντοπίστηκε σε κωμόπολη της Αιτωλοκαρνανίας έβαλε τις έρευνες σε νέο  δρόμο καθώς είναι δεδομένη η ερώτηση το πώς βρέθηκε σε άλλο σημείο το κινητό της και τι σχέση είχε εκεί, όπως και το υλικό με ιδιαίτερα μηνύματα τα οποία κανείς δεν γνωρίζει αν τα έγραψε άλλος για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της ήταν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου αρκετές ώρες πριν πεθάνει στις 6 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα το κινητό ξαφνικά  κλείνει. Ανοίγει και πάλι αρκετές ημέρες μετά και οι δορυφόροι το εντοπίζουν σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας σε σπίτι συγκεκριμένου ατόμου.

Βρισκόμαστε μέρα με τη μέρα προ μεγάλων εξελίξεων και αποκαλύψεων.