Επικίνδυνα ψέμματα από Γιλντιρίμ και Τσαβούσογλου! «Απολύτως τίποτα δεν έγινε στους Ανθρωποφάγους»

 
Επικίνδυνα ψέμματα από Γιλντιρίμ και Τσαβούσογλου! «Απολύτως τίποτα δεν έγινε στους Ανθρωποφάγους»

Ενημερώθηκε: 16/04/18 - 21:45

Κοινοί απατεώνες και ψεύτες! Τούρκος πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ της γειτονικής χώρας με τα στοιχεία που αυτή τη στιγμή έχουν στη διάθεσή τους οι ελληνικές αρχές λένε ξεδιάντροπα ψέμματα περί επιχείρησης …κομμάντος για να κατεβάσουν ελληνική σημαία από τη νησίδα Ανθρωποφαγός κοντά στους Φούρνους.

ΓΕΕΘΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το που από το πρωί έχει διατάξει έλεγχο σ΄ όλες τις νησίδες και βραχονησίδες της περιοχής, τίποτα απ΄ όσα λένε ο Γιλντιρίμ και ο Τσαβούσογλου δεν έχει συμβεί! Επίσης διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει καταγραφεί οποιαδήποτε κίνηση τα τελευταία 24ωρα.

Το γεγονός επιβεβαίωσε πριν από λίγο μιλώντας στον Real Fm και ο δήμαρχος Φούρνων που πήγε με σκάφος στη περιοχή και τα βρήκε…όλα στη θέση τους. Η κατηγορηματική διάψευση όσων λέει ο Γιλντιρίμ και ο Τσαβούσογλου, εκφράστηκε και με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΥΠΕΘΑ

«Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός από τοκαι το ΓΕΝ δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Παρόλα αυτά», πρόσθεσε, «συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος με ψυχραιμία και με απόλυτη σοβαρότητα». «Σε κάθε περίπτωση», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οφείλω να πω ότι η δήλωση του κ. Γιλντιρίμ είναι απολύτως προκλητική και καταδικαστέα και πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί ούτε τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών” ούτε βέβαια οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας».

Συνεπώς σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση οι Τούρκοι ψεύδονται και τον ρόλο των …Πινόκιο τον παίζουν ο Γιλντιρίμ και ο Τσαβούσογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πρόκληση μεγατόνων - Γιλντιρίμ: «Ανέβηκε τουρκική ακτοφυλακή σε ελληνική βραχονησίδα!»

Τα τουρκικά ΜΜΕ φτιάχνουν κλίμα κρίσης και αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο. Μετά από τις διαβεβαιώσεις του ΓΕΕΘΑ αν μας προκύψουν βίντεο και φωτογραφίες καλό θα ΄ναι να είμαστε άκρως επιφυλακτικοί ,γιατί μάλλον θα πρόκειται για …παραγωγή από τις μονταζιέρες Ερντογάν.

Ουδείς νομίζουμε σ΄ αυτή τη φάση -εκτός από κομματικούς τυφλοπόντικες- μπορεί να πιστέψει τους Τούρκους του καθεστώτος Ερντογάν κι όχι την ελληνική κυβέρνηση όποια κι αν είναι αυτή.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Newsbomb.gr το οποίο επικοινώνησε με το γραφείο του Δημάρχου Φούρνων Ικαρίας, οι υπάλληλοι του Δήμου διαψεύδουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να έχει κατέβει η σημαία από τη βραχονησίδα. Όπως ενημέρωσαν από το Δήμο, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο έχει ήδη μεταβεί στο σημείο για να δουν αν υπήρξε υποστολή της σημαίας και κάτι τέτοιο όπως λένε δεν έχει συμβεί.

militaire.gr

Πηγή: