Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Αυτό είναι το θωρηκτό παλάτι του (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι τυχαία η πανάκριβη θωρακισμένη λιμουζίνα του Ερντογάν (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 07/12/17 - 21:56

Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προς τιμήν του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και κατά την μετακίνησή του νωρίτερα, όλοι έστρεψαν τα μάτια τους στο τετράτροχο θηρίο που τον μεταφέρει.

Δεν είναι άλλο , από μία πανάκριβη θωρακισμένη λιμουζίνα, η οποία πραγματικά έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θεωρείται πλήρως και ισχυρά θωρακισμένη, ειδικά για ηγέτες κρατών και άλλους επίσημους.

Πρόκειται για μια ακριβή  έκδοση της Mercedes , ειδική έκδοση η οποία φερει την ιστορική ονομασία Maybach, μια εταιρία που ξεκίνησε την πορεία της στις αρχές του προηγούμενου αιώνα με ειδικές πολυτελείς κατασκευές σε τέσσερις τροχούς.

Τον Νοέμβριο του 2014 η Daimler-Benz ανακοίνωσε την αναβίωση της Maybach ως φίρμα-έκδοση της Mercedes-Benz S-Class (W222), σαν αναβαθμισμένη έκδοση, αφού αγόρασε τα δικαιώματα της ξεχασμένης ιδιωτικής φίρμας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Το 2015 έγινε η επίσημη παρουσίασή της σε εκθέσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ και την Κίνα καθώς και στην Γενεύη στην Ευρώπη.

Στόχος της λιμουζίνας αυτής είναι να ανταγωνιστεί τις αντίστοιχες εκδόσεις της Μπέντλεϊ και της Ρολς Ρόϊς. Μπορεί να επιταχύνει από 0 σε 97 χιλιόμετρα σε 5 δευτερόλεπτα,ενώ διαθέτει μεταξύ άλλων θερμαινόμενα καθίσματα που κάνουν και μασάζ.

Η θωράκιση που έχουν τα οχήματα της έκδοσης Maybach που προορίζονται για ηγέτες, είναι απίστευτη και προτιμάται από αρκετούς ηγέτες ανά τον κόσμο.

Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Το μενού και η μουσική στο Προεδρικό Μέγαρο

 

" 

"

"

"

Πηγή φωτό: newsbeast.gr