Έτσι ξαφνικά πέθανε ο Γιάννης Μανώλης

Πώς πέθανε ο Γιάννης Μανώλης
Ενημερώθηκε: 07/06/19 - 16:25

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ.

Ο τρόπος που έφυγε βέβαια, ήταν εντελώς ξαφνικός.

Όπως μαθεύτηκε,ο πρώην βουλευτής μαζί με φίλους του το πρωί είχε πάει για μπάνιο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Λίγη ώρα μετά ένιωσε αδιαθεσία και θέλησε να φύγει με το αυτοκίνητό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Όμως την ώρα που κατευθυνόταν σε αυτό κατέρρευσε. Οι φίλοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιάννη Μανώλη εξέφρασε η ΝΔ

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην βουλευτή Γιάννη Μανώλη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ. «Ως βουλευτής της Παράταξής μας, γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ, μέλος της Οικονομικής και Κοινωνικής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας και ιδρυτικό μέλος της ΚΙΠΑΕΑ (Κίνηση Ειρήνης) ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Αγάπησε και τίμησε την ιδιαίτερη Πατρίδα του, την Αργολίδα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».