Γλυκά Νερά: Νέο ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν-«Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση»

 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ενημερώθηκε: 28/03/23 - 22:23

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν τόνισε ότι θα θεωρούσε τιμή να του επιτρέψουν να εκτελέσει ο ίδιος τον δολοφόνο της κόρης του, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αν η θανατική ποινή υπήρχε ακόμα στην Ελλάδα.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο κ. Κράουτς χαρακτήρισε «ύπουλο μπάσταρδο» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, προσθέτοντας πως «αν η θανατική ποινή ήταν ακόμα διαθέσιμη σαν ποινή στην Ελλάδα, θα το θεωρούσα τιμή μου να μου επιτραπεί να τραβήξω τη σκανδάλη για να τον στείλω στη λήθη. Τον μισώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου. Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση».

Απαντώντας σε όσα είπε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, που χαρακτήρισε τον πελάτη του «υπόδειγμα κρατούμενου, που βοηθάει τους άλλους κρατούμενους» και που τόνισε πως «κάθε μέρα στη φυλακή σκέφτεται τι συνέβη και πόσο μισεί τον εαυτό του», ο πατέρας της άτυχης Κάρολάιν ανέφερε: «Για να σας δώσω μια ιδέα για το πώς είναι ο δολοφόνος της κόρης μου, επιτρέψτε μου να σας πω τι ανακαλύψαμε η σύζυγός μου, Σουζάνα και εγώ για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Καρολάιν. Όταν η κόρη μου έφυγε για πρώτη φορά από το σπίτι της προκειμένου να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, η Σουζάνα και εγώ της δίναμε ο καθένας 750 ευρώ το μήνα για φαγητό, ενοίκιο κλπ. Μέσα σε ένα χρόνο είχε παντρευτεί και είχε σταματήσει να παρακολουθεί μαθήματα και ζούσε με τον σύζυγό της».

Και συνέχισε: «Καθώς είχα λίγες υποχρεώσεις, συνέχισα να της δίνω 750 ευρώ, ενώ η Σουζάνα μείωσε τη συνεισφορά της από 750 ευρώ σε 250 ευρώ. Το κάναμε αυτό επειδή θεωρούσαμε ότι θα ήταν ωραίο αν η Καρολάιν μπορούσε να έχει μια κάποια ανεξαρτησία από τον σύζυγό της και να μην χρειάζεται να του ζητάει συνεχώς χρήματα για να αγοράζει ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Ανακαλύψαμε μετά το θάνατό της, ότι τα χρήματα που η Σούζαν και εγώ πληρώναμε κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό της, τα είχε ιδιοποιηθεί ο σύζυγός της και ότι κάθε φορά που χρειαζόταν χρήματα για να αγοράσει έναν καφέ ή για να αγοράσει τροφή για τα κατοικίδιά της έπρεπε να ζητήσει τα χρήματα αυτά από εκείνον. Όλες οι αγορές ελέγχονταν από αυτόν. Περιστασιακά της επέτρεπε να συναντάει κάποια φίλη της για καφέ, αλλά ο Αναγνωστόπουλος διαβεβαίωνε ότι εκείνη θα πήγαινε στο μέρος του ραντεβού με ταξί που οδηγούσε φίλο του. Απορώ πώς η Καρολάιν δέχτηκε αυτή την κατάσταση».

Ο πατέρας της Καρολάιν, κ. Κράουτς μίλησε και για την εγγονή του, την μικρή Λυδία, η οποία ζει πλέον με την αδελφή της Καρολάιν στις Φιλιππίνες. «Η Λυδία έχει εγκατασταθεί εκεί. Όλα τα ξαδέλφια της, όπως και όλοι οι Φιλιππινέζοι, έχουν ίσια μαύρα μαλλιά… έτσι ξεχωρίζει από τους άλλους και τραβάει πολλή προσοχή, κάτι που της αρέσει» ανέφερε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ