Γνωστός ράπερ διακινούσε ναρκωτικά σε παιδιά - Συνελήφθη στην Καλλιθέα

Γνωστός ράπερ διακινούσε ναρκωτικά σε παιδιά - Συνελήφθη στην Καλλιθέα
Ενημερώθηκε: 25/06/19 - 07:32

Γνωστός ράπερ, με πέραση στις νεαρές ηλικίες, συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στη Καλλιθέα από την αστυνομία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο 35χρονος ράπερ, που ήταν υπό παρακολούθηση εδώ και πολύ καιρό., δεχόταν συχνά επισκέψεις από μαθητές γυμνασίου και λυκείου, που ήταν και η πλειοψηφία των «πελατών» του, στους οποίους πουλούσε την πραμάτειά του. Όλη η δουλειά γίνονταν στο στούντιο ηχογράφησης που είχε στήσει, όπου τα νεαρά παιδιά πήγαιναν για να τον παρακολουθήσουν.

Η αστυνομία είχε συγκεντρώσει ωστόσο αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσει για διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας. Μόλις συνελήφθη έγινε και έρευνα όπου βρέθηκαν και όπλα εκτός από ναρκωτικά, στην κατοχή του

Πιο αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: 

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 22-6-2019 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ημεδαπού στη διακίνηση ναρκωτικών, στην περιοχή της Καλλιθέας εντοπίσθηκε ο 35χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.

Μετά από έρευνα στην οικία του στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-160,7- γραμμάρια κάνναβης

-0,9- γραμμάρια κοκαΐνης

-2,4- γραμμάρια άγνωστης ουσίας

-2- αεροβόλα περίστροφα

-αεροβόλο πιστόλι

-συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)

-φορητός ασύρματος

-6- τρίφτες κάνναβης

-ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

-5- αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα

-2- Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.