Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κίνηση

Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Δείτε live την κίνηση
Ενημερώθηκε: 16/06/20 - 10:54

Ημέρα ταλαιπωρίας για τους εποχόμενους, καθώς η συγκέντρωση και πορεία των υγειονομικών από την πλατεία Μαβίλη στο υπουργείο Υγείας, οι ρυθμίσεις για τον «Μεγάλο Περίπατο της Αθήνας» με τη «μισή» Πανεπιστημίου, ένα τροχαίο στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου και ένα ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος της Λένορμαν, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, διαμόρφωσαν μια κατάσταση του «κακού χαμού» στους δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στην πλατεία Μαβίλης συγκεντρώθηκαν μέλη πέντε ομοσπονδιών και σωματείων εργαζομένων στο πεδίο της δημόσιας υγεία οι οποίοι διεκδικούν αύξηση των κονδυλίων για το ΕΣΥ, μόνιμες προσλήψεις, ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).

Αυτή την ώρα, λίγο μετά τις 10:00, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία είναι κλειστές οι Βασιλίσσης Σοφίας, από Χίλτον, όπως  και η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας. 

Ακόμη, καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα επί της Καλλιρόης, στο ρεύμα ανόδου, και στην Ηλιουπόλεως, αλλά και στην Βασιλίσσης Σοφίας, επίσης στο ανοδικό ρεύμα από το ύψος του νοσοκομείου Ιπποκράτειο. 

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη λεωφόρο  Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος του Ψυχικού και στα δύο ρεύματα. 

Στο «κόκκινο» βρίσκεται και η λεωφόρος Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα. 

Όσοι δε, κινούνται νότια, θα ταλαιπωρηθούν από κίνηση και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, τμηματικά, από την παραλία του Αγίου Κοσμά μέχρι και τον Άλιμο.

 Χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας 

Παράλληλα, κυκλοφοριακό χάος με μεγάλο μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις σημειώνεται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά, εκεί όπου έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων από αυτοκίνητα και οδηγούς κολλημένους στο τιμόνι, λόγω ακινητοποιημένου οχήματος, στο ύψος της Λένορμαν. 

Η ουρά χιλιομέτρων ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και καταλήγει στον Κηφισό.