Και νέα εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Apivita αυτή την φορά

Και νέα εισβολή των ληστών των χρηματοκιβωτίων στην Apivita αυτή την φορά
Ενημερώθηκε: 21/04/17 - 13:09
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Ληστές Χρηματοκιβωτίων: Απανωτά και καθημερινά πλέον τα χτυπήματα των ληστών των χρηματοκιβωτίων που απλά επιλέγουν κάθε νύχτα αν θα χτυπήσουν στην Δυτική Αττική, στα Μεσόγεια ή στα σύνορα Αττικοβοιωτίας... Αξίζει να σημειωθεί ότι συνολικά οι περιπτώσεις ληστειών σε επιχειρήσεις με στόχο τα χρηματοκιβώτια έχουν ξεπεράσει πλέον τις 30!

Γι αυτή τη νύχτα προτίμησαν λοιπόν τα Μεσόγεια και έτσι μισή ώρα μετά τις 3 τα ξημερώματα, πέντε άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους εισέβαλαν στο βιομηχανικό πάρκο Μαρκοπούλου και εν συνεχεία στο προαύλιο της εταιρείας καλλυντικών Apivita.

Στη συνέχεια, με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον φύλακα και τον έδεσαν, ενώ στη συνέχεια εισήλθαν στα γραφεία και κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο, όπου εντόπισαν αρχικά ένα χρηματοκιβώτιο που το διέρρηξαν και στη συνέχεια ένα δεύτερο χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του διευθυντή, το οποίο και αφαίρεσαν.

Αφού φόρτωσαν την λεία στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το οποίο αργότερα προέκυψε ότι είχε κλαπεί την Μεγάλη Πέμπτη από τα Μέγαρα, αφαίρεσαν και το αυτοκίνητο του φύλακα και διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Αργότερα, από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε αρχικά το αυτοκίνητο του φύλακα, εγκαταλελειμμένο επί της οδού Σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο, ενώ ακόμα πιο μετά, εντοπίστηκε και το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, καμμένο και με τα άδεια πλέον χρηματοκιβώτια στο εσωτερικό του, στη συμβολή των οδών Κλειούς και Κεραμιδίου στο Μενίδι.

Σχετικά Θέματα:

Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων-Στόχος αυτή τη φορά η ΦΑΜΑΡ στον Αυλώνα

Ξαναχτύπησαν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων αυτή την φορά στα Μέγαρα

Ληστεία στη Nivea τα ξημερώματα στον Γέρακα με στόχο τα χρηματοκιβώτια

Διπλό χτύπημα από τους ληστές των χρηματοκιβωτίων

Ξαναχτύπησαν οι ληστές που στοχεύουν χρηματοκιβώτια

Νέο χτύπημα της συμμορίας των ληστών που στοχοποιεί επιχειρήσεις και βιομηχανίες

Ξαναχτύπησε η συμμορία της Δυτικής Αττικής-Ληστεία στην Πετρογκάζ στον Ασπρόπυργο

Ληστεία με στόχο χρηματοκιβώτιο σε εταιρεία πλακιδίων στον Ασπρόπυργο