Κλείνει η ΑΣΟΕΕ μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου

Κλείνει η ΑΣΟΕ μέχρι την επέτειο του Πολυτεχνείου
Ενημερώθηκε: 10/11/19 - 23:22

Την αναστολή λειτουργίας του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) μέχρι και την επέτειο του Πολυτεχνείου αποφάσισε η Σύγκλητος μετά τη σημερινή μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Η Σύγκλητος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου από τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου έως και την επόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου, καθώς η σχολή λειτουργεί ως «ορμητήριο» αντιεξουσιαστών.

Σε μία λιτή ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Σύγκλητος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου από 11/11/2019 έως και 17/11/2019. Η Σύγκλητος παραμένει σε διαρκή συνεδρίαση.»

«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδων

Το «επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδων αναρχικών αποκάλυψε η αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face και ρούχα-υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών καθώς και πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε αίθουσες της ΑΣΟΕΕ, που τελούσαν υπό κατάληψη, (εκεί δηλάδη που υποτίθεται ότι έπρεπε να γίνονται μαθήματα).

 

Όπως εκτιμά η αστυνομία το υλικό αυτό, αλλά και άλλο που θα έφτιαχναν οι αναρχικοί θα το χρησιμοποιούσαν ως πολεμοφόδιο για την επικείμενη μεγάλη... «μάχη» της επετείου του Πολυτεχνείο. 

Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας οι χώροι στους οποίους έγινε η έρευνα σφραγίστηκαν και αποδόθηκαν στις Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου

Όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η νομοθεσία, σε κάθε περίπτωση, που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε η ανακατάληψη χώρων που αποδίδονται στους νόμιμους κατόχους τους, μετά από καταλήψεις.

«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ

«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ