«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ
Ενημερώθηκε: 10/11/19 - 13:07

Το «επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδων αναρχικών αποκάλυψε η αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας, σήμερα το πρωί, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face και ρούχα-υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών καθώς και πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε αίθουσες της ΑΣΟΕΕ, που τελούσαν υπό κατάληψη, (εκεί δηλάδη που υποτίθεται ότι έπρεπε να γίνονται μαθήματα).

 

Όπως εκτιμά η αστυνομία το υλικό αυτό, αλλά και άλλο που θα έφτιαχναν οι αναρχικοί θα το χρησιμοποιούσαν ως πολεμοφόδιο για την επικείμενη μεγάλη... «μάχη» της επετείου του Πολυτεχνείο. 

Μετά την επιχείρηση της αστυνομίας οι χώροι στους οποίους έγινε η έρευνα σφραγίστηκαν και αποδόθηκαν στις Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου

Όπως έγινε γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η νομοθεσία, σε κάθε περίπτωση, που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε η ανακατάληψη χώρων που αποδίδονται στους νόμιμους κατόχους τους, μετά από καταλήψεις.

«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ

«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ«Επιχειρησιακό στρατηγείο» των μπαχαλάκηδών η ΑΣΟΕΕ