Ληστεία στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ: Έκλεψαν και τους ασθενείς που κοιμούνταν!

Άγρια ληστεία στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ-Σαν κύριοι μπήκαν και βγήκαν οι κακοποιοί
Ενημερώθηκε: 27/11/18 - 14:25

Άγρια ληστεία στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Με ανακοίνωση – επιστολή της προς τον υπουργό Υγείας στις 4 τα ξημερώματα μπήκαν ληστές στα γραφεία της διοίκησης στο ΑΧΕΠΑ και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ οι ληστές μπήκαν στην Α Παθολογική Κλινική και έκλεψαν κινητά και χρήματα από ασθενείς!

Όπως καταγγέλλει επίσης οι  κακοποιοί πήραν από τους ασθενείς με την βία τα κινητά τους που τα είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε η εφημερεύουσα προισταμένη όταν της είπε τις συμβαίνει μια καθαρίστρια.

Αυτός είναι ο 36χρονος που λήστευε ασθενείς στο ΑΧΕΠΑ

 

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για την ληστεία στο ΑΧΕΠΑ

"Για άλλη μια φορά σήμερα τα ξημερώματα το ΑΧΕΠΑ στο στόχαστρο ληστών!!! «Ξέφραγο αμπέλι!!!»

Σήμερα 4 τα ξημερώματα μπήκαν για άλλη μια φορά ληστές στα Γραφεία Διοίκησης που στεγάζονται στο πενταώροφο κτίριο που είναι απομονωμένο και εντελώς αφύλακτο τη νύκτα.  Κάνανε άνω – κάτω το χώρο, κατέστρεψαν τα Γραφεία Προμηθειών – Υλικού και έκλεψαν τρεις υπολογιστές. Πήγαν και στο πάνω όροφο του κτιρίου που στεγάζεται η Α’ Παθολογική κλινική και κλέψανε κινητά και χρήματα από τα κρεβάτια των Ασθενών. Μάλιστα τους πήραν με την βία τα κινητά τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις κουβέρτες. Τους αντιλήφθηκε μια καθαρίστρια, η μοναδική που υπήρχε στο κτίριο εκείνη την ώρα. Ειδοποίησε την εφημερεύουσα Προϊσταμένη και εκείνη την αστυνομία. Η αστυνομία έφτασε κατόπιν εορτής!!! Απανωτά τα περιστατικά κλοπών, βίας και κανένα μέτρο. Πότε θα ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι όταν θρηνήσουμε θύματα;;