Το λιτο αλλά σπαρακτικό κείμενο του πατέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας

Ενημερώθηκε: 17/11/19 - 19:05

Με ένα λιτό, αλλά σπαρακτικό κείμενο δώδεκα λέξεων ο Μανώλης Δεληγιάννης πατέρας της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη, η οποία βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή μαζί με την 45χρονη μητέρα της σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, δίπλα στο αυτοκίνητό τους, στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, στο 26ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασσόνας, έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια».

Το λιτο αλλά σπαρακτικό κείμενο του πατέρα της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας

Τις ημέρες που οι έρευνες για την 17χρονη Μαρία και τη μητέρα της ήταν σε εξέλιξη ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων έκανε δραματικές εκκλήσεις για όποιον γνώριζε κάτι που μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό τους.

Δυστυχώς όμως το μεσημέρι επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι του, όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν για την τραγική κατάληξη της υπόθεσης για τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η τελευταία δραματική έκκληση του πατέρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της διπλής τραγωδίας, ο πατέρας και σύζυγος των θυμάτων έκανε την τελευταία του έκκληση προς πάσα κατεύθυνση «Το αυτοκίνητο είχε πρόβλημα και χάσαμε τα ίχνη τους. Δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση να πούμε. Βέβαια με την αστυνομία έχουμε πιάσει όλες τις περιπτώσεις αλλά δεν έχουμε καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα».

Από την ημέρα εκείνη, ο κ. Δεληγιάννης εξήγησε στο onlarissa.gr, πως σε συνεργασία με τις Αρχές, έχουν γίνει… φύλλο και φτερό όλες οι γνωριμίες της συζύγου του: «Αυτό κάνουμε… (σ.σ. επικοινωνούμε με) Φιλενάδες, φίλους, γνωστούς, συγγενείς τα πάντα. Εδώ και μία εβδομάδα. Σε όλη την Ελλάδα. Στα τυφλά βαδίζουμε. Δεν έχει εντοπιστεί τίποτε. Αυτό είναι το περίεργο».