«Μπίζνα» με απαγωγές αλλοδαπών τη Σίδνο

«Μπίζνα» με απαγωγές αλλοδαπών τη Σίδνο
Ενημερώθηκε: 06/02/18 - 14:22

«Μπίζνα» με απαγωγές αλλοδαπών τη Σίδνο έκανε ένας 23χρονος Αφγανός, ο οποίος συνελήφθη χθες σε αγροτική περιοχή, στη Θεσσαλονίκη,  και κατηγορείται περίπτωση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών.

Σε βάρος του νεαρού,  καθώς και σε βάρος δύο συνεργών του αγνώστων λοιπών στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς – προώθησης παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής, εκβίασης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Εν ψυχρώ απαγωγή παιδιού στην κάμερα!

Οι Αρχές εντόπισαν και απελευθέρωσαν από αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Σίνδου, τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Μπαγκλαντές, που κρατούνταν παρά τη θέλησή τους και με τη χρήση βίας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας επιχείρησης, εντοπίστηκε ο παραπάνω 23χρονος που είχε αναλάβει το ρόλο του “φύλακα” και συνελήφθη. 

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι παραπάνω αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια από σημείο της Ελληνοτουρκικής μεθορίου και μεταφέρθηκαν από οδηγό οχήματος στην παραπάνω αποθήκη.

Εκεί, κρατούνταν παράνομα από τον συλληφθέντα και από έτερο συνεργό που αναζητείται, με σκοπό την είσπραξη χρηματικών ποσών από συγγενείς των αλλοδαπών για την απελευθέρωσή τους.