Νέα Υόρκη: 20χρονος ομογενής βρέθηκε νεκρός μετά από τρίο! (ΦΩΤΟ)

 
 Νέα Υόρκη: 20χρονος ομογενής βρέθηκε νεκρός μετά από τρίο! (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 20/06/17 - 13:49

Νεκρός με τρεις μαχαιριές στο στήθος και στην πλάτη βρέθηκε ο 20χρονος Manos Ikonomidis, λίγο μετά τη συμμετοχή του σε τρίο.

Οι ερωτικές στιγμές των δύο νεαρών και μιας γυναίκας σε διαμέρισμα στο Μπρούκλιν βγήκαν εκτός ελέγχου, όταν ο ένας από τους συμμετέχοντες άρχισε να βιντεοσκοπεί τη συνεύρεση, όπως γράφει η Daily News επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ ο άλλος άνδρας είναι ο 21χρονος Jack Doherty. Ο Doherty ανακρίθηκε από την αστυνομία αλλά δεν θεωρείται ύποπτος για τον φόνο. Ανακρίθηκε επίσης ένας άλλος άνδρας.

«Μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου» δήλωσε ένοικος του κτιρίου. «Είναι φρικτό, είναι εφιάλτης».

το ερωτικό τρίο,

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που είχε βρεθεί στο διαμέρισμα του Doherty βγήκε εκτός ελέγχου όταν ένα από τα αγόρια άρχισε να βιντεοσκοπεί όσα συνέβαιναν. Η γυναίκα εξοργίστηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο Doherty οδήγησε τη γυναίκα στο σπίτι της στο Staten Island, αφήνοντας τον Ikonomidis μόνο του.

Ένοικος του κτιρίου ανέφερε πως η γυναίκα επικοινώνησε με τον σύντροφό της- ο οποίος δεν εμπλεκόταν στο τρίγωνο- και υποστήριξε πως έπεσε θύμα βιασμού.

Η σύντροφος του Ikonomidis- που επίσης δεν εμπλεκόταν στο ερωτικό τρίο- έλαβε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram που έλεγε «ο φίλος σου τα σκ… και θα πληρώσει». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως δεν υπήρξαν πάντως ενδείξεις πως η συνεύρεση δεν ήταν συναινετική.

Περίπου την ώρα που ο Doherty επέστρεφε στο διαμέρισμα, έφτασαν τρεις άνδρες. Σκοπό είχαν, σύμφωνα με τις πηγές, την εκδίκηση.

Οι κάμερες ασφαλείας τους συνέλαβαν να κυνηγούν τον Ikonomidis με ρόπαλα του μπέιζμπολ καθώς εκείνος προσπαθούσε να φύγει από το κτίριο. Δεν πρόλαβε όμως και δέχθηκε χτυπήματα από τα ρόπαλα αλλά και μαχαιριές.