Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Ειρήνης Λαγούδη: Βρήκαν το στίγμα του κινητού

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ με την Ειρήνη Λαγούδη: «Μίλησε» το κινητό της τηλέφωνο, αναμένονται πλέον ποινικές διώξεις
Ενημερώθηκε: 10/09/18 - 21:39

Νέες σημαντικές εξελίξεις στο θρίλερ με την 44χρονη μητέρα Ειρήνη Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή και μισοκαμμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της πριν από σχεδόν 8 μήνες.

Το κινητό τηλέφωνο έδωσε απαντήσεις, αρκετές απαντήσεις ώστε να κατανοήσουν πλήρως οι αστυνομικοί ότι η Ειρήνη Λαγούδη δεν πρέπει να έβαλε τέλος μόνη της στη ζωή της, αφού άλλωστε το κινητό της τηλέφωνο έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της.

Θα ήταν απίθανο η Ειρήνη να αυτοκτονούσε, έχοντας μιλήσει λίγο πριν με την κόρη της και να έχει αφήσει το κινητό σε άλλο σημείο! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, όλο το καλοκαίρι ο Εισαγγελέας Αγρινίου έπαιρνε συνεχώς καταθέσεις. Κι αυτό γιατί, υπάρχει ένα νέο συγκλονιστικό στοιχείο. Άνδρες του FBI σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές βρήκαν , όπως είπαμε παραπάνω, ότι το κινητό της 44χρονης μητέρας έδινε σήμα στο Αιτωλικό, σε συγκεκριμένο σπίτι, ακόμα και μετά το θάνατό της!

Ποιος έχει στα χέρια του το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη;

Σε αυτά τα ερωτήματα ψάχνουν τώρα απαντήσεις οι αστυνομικοί… Βρισκόμαστε πλέον κοντά σε ποινικές διώξεις, παρόλο που όλον αυτόν το καιρό δεν έχει πιάσει κανείς στα χέρια του το επίμαχο κινητό.