Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία σήμερα στην Θεσσαλονίκη-Αντισυγκέντρωση κάνουν οι αντιεξουσιαστές

Νέο συλλαλητήριο για την Μακεδονία σήμερα στην Θεσσαλονίκη-Αντισυγκέντρωση κάνουν οι αντιεξουσιαστές
Ενημερώθηκε: 27/06/18 - 09:17

Νέο συλλαλητήριο θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων με τους διοργανωτές να καλούν τον κόσμο να διαδηλώσει έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες δύο μέρες, υπάρχει μεγάλη ανησυχία για νέες πιθανές εντάσεις σήμερα, με τους διοργανωτές να τονίζουν ότι θέλουν ένα ειρηνικό συλλαλητήριο και πως είναι ανεπιθύμητοι όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν επεισόδια.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του thessnews, θα έχουν και την δική τους ομάδα περιφρούρησης. Λεωφορεία έχουν ναυλωθεί και από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το παρών μπροστά στην εξέδρα θα δώσουν τα Χριστιανικά Σωματεία που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.

Την αντίδραση των αντιεξουσιαστών έχει προκαλέσει η σημερινή διοργάνωση του νέου συλλαλητηρίου. Σε ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έχει δημιουργηθεί κάλεσμα από τα μέλη της κατάληψης Terra Incognita, για αντισυγκέντρωση στις 17:00 μπροστά από την κατάληψη της Terra Incognita.