Ντοκουμέντο: Η κρεμασμένη πάνινη κούκλα και οι απειλές στην γειτονιά της 55χρονης που χαράκωνε τα βρέφη

Φόβος και τρόμος στην γειτονιά της η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη-Τι αποκαλύπτουν οι έντρομοι εδώ και καιρό γείτονες (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 20/07/18 - 23:08

Για τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχονταν μιλούν στην κάμερα του ΑΝΤ1 οι γείτονες της 55χρονης, η οποία χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα των νοτίων προαστίων και όπως καταλαβαίνει κανείς, κάποιοι έχουν μεγάλες ευθύνες που άφησαν να εξελιχθεί όλο αυτό.

Μία γυναίκα περιγράφει το μαρτύριό της από τη στιγμή που έμεινε έγκυος, ενώ η κατάσταση της 55χρονης επιδεινώθηκε από τη στιγμή που η γυναίκα γέννησε. "Όποτε κλαίει το παιδί βγαίνει έξω, το μουντζώνει, καταριέται... Πρώτα περιοριζόταν μόνο στο μπαλκόνι της, έβριζε, μούντζωνε, μιλούσε χυδαία. Μετά πλησίαζε το σπίτι, προκαλούσε φθορές, έβαλα κάμερες για να τρομάξει και να μην πλησιάζει" σημειώνει η γυναίκα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Άλλος γείτονας αποκάλυψε ότι όποιος περνούσε από την περιοχή δεχόταν πέτρες και πως όλη η γειτονιά υποφέρει καθώς η γυναίκα αυτή είναι επικίνδυνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι στη γειτονιά δηλώνουν ανακουφισμένοι, καθώς ούτε οι συστάσεις που δεχόταν από την αστυνομία στάθηκαν ικανές να διακόψουν τη συμπεριφορά της.

Έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες για εξύβριση αλλά η αστυνομία περιορίζεται σε συστάσεις..

Δείτε το βίντεο από τον ANT1: