Ο καιρός την 25η Μαρτίου: Ήλιος και ζέστη

Ο καιρός την 25η Μαρτίου: Ήλιος και ζέστη
Ενημερώθηκε: 22/03/17 - 13:34

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου, με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες που ίσως ξεπεράσουν και τους 22 βαθμούς.

Οι παρελάσεις για την Εθνική επέτειο όπως φαίνεται θα γίνουν χωρίς εμπόδιο, ενώ ο καιρός είναι σύμμαχος για όσους αποφασίσουν να εγκαταλέιψουν τις πόλεις για ολιγοήμερη ξεκούραση.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή (24/03) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα Βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα Δυτικά 3 με 4, στα Ανατολικά, 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα Δυτικά.

Το Σάββατο (25/03) ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι στα Βόρεια, όπου υπάρχει η πιθανότητα να σημειωθούν λίγες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς και στα πελάγη Βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 Μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο στα Ανατολικά και Νότια.

Την Κυριακή (26/03) ο καιρός θα είναι εξίσου καλός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα Δυτικά και Βόρεια. Οι άνεμοι 4με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφό, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.