Ο μετανιωμένος Λίλα, η συνάντηση με τον Μητροπολίτη και η άφεση...αμαρτιών (ΦΩΤΟ)

 
Α.Λίλα: Ζήτησα συγνώμη από τον Μητροπολίτη και αισθάνομαι ανακούφιση

Ενημερώθηκε: 30/03/17 - 21:39

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται ότι δίνει ... άφεση αμαρτιών στον Αλβανό διεθνή μετά τα τελευταία συμβάντα με πρωταγωνιστή τον Αλβανό διεθνή.

Μάλιστα ο νομικός σύμβουλος της ομάδας ανέφερε ότι το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, ίσως και μεγαλύτερες από όσες θα έπρεπε.

Το συμβάν με τον Άντι Λίλα

Άντι Λίλα

Ο , ενώ βρίσκονταν στην Αλβανία για το παιχνίδι της Εθνικής της γείτονος, είχε μία μακρά συνομιλία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, με έναν ακραίο Ιμάμη, η οποία μεταδίδονταν ζωντανά στο Facebook.Στον διάλογο αυτό ο Λίλα χλεύαζε την ορθοδοξία και τους ιερείς αφηγούμενος μάλιστα με παραστατικό τρόπο, διάφορα γεγονότα από τον ΠΑΣ.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, σε Ελλάδα και Αλβανία, ο Ιμάμης ζήτησε συγνώμη, για να ακολουθήσει συγνώμη και από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ.

Η επίσκεψη στον Μητροπολίτη και η "συγνώμη"

Σήμερα ο Άντι Λίλα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ΠΑΣ Γιώργο Βήτα, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο.

Ο Λίλα ζήτησε ειλικρινή συγνώμη από τον Μητροπολίτη, ο οποίος εξήρε την πράξη του αυτή, σημειώνοντας ότι οφείλουμε όλοι σεβασμό στις θρησκείες των άλλων.

"Οι τελευταίες ήταν από τις πιο δύσκολες μέρες που πέρασα.. Σήμερα ήρθα σε έναν σπουδαίο άνθρωπο, στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων και αισθάνομαι ανακούφιση μετά την συζήτηση που είχαμε", ανέφερε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ανάρτησή του στο fb ο Λίλα έγραψε σε αγγλικά και αλβανικά: «Χρειάζεται να είσαι δυνατή προσωπικότητα για να πεις συγνώμη, αλλά να είσαι ακόμα ισχυρότερη για να συγχωρέσεις».

Σχετικά Θέματα:

Άντι Λίλα: Ζητώ συγνώμη για τις πράξεις μου, θεωρώ την Ελλάδα σπίτι μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Προκαλεί ξανά ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα: Χλευάζει όσους είναι χριστιανοί (ΒΙΝΤΕΟ)