Άντι Λίλα: Ζητώ συγνώμη για τις πράξεις μου, θεωρώ την Ελλάδα σπίτι μου (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μετανιωμένος εμφανίζεται ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για τα σχόλια του περί Χριστιανισμού

Ενημερώθηκε: 27/03/17 - 21:39

Μετά το σάλο που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες με αφορμή βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα φέρεται να κάνει απαξιωτικά σχόλια για τον Χριστιανισμό, σε διάλογο με ιμάμη, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Λίλα χαρακτήρισε τις πράξεις του "απρεπείς, απερίσκεπτες και ηλίθιες", ενώ ζήτησε από όλους να αφήσουν πίσω τους το συμβάν, καθώς θεωρεί την Ελλάδα "σπίτι του".

"Μερικοί μπορεί να έχετε δει ένα δημοσιευμένο στο Internet βίντεο πριν από λίγες ημέρες, το οποίο έδειχνε εμένα να κάνω κάποιες απερίσκεπτες αναφορές σχετικά με έναν ιερέα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όποιον έχει προσβληθεί, ειδικά από τον ιερέα. Είναι τζέντλεμαν(σ.σ ο ιερέας) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην καρδιά του και δεν του άξιζε να αστειευτώ μαζί του. Οι αναφορές μου ήταν απρεπείς κι εξαιρετικά ευαίσθητες.

Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ τις πράξεις μου, αλλά οι αναφορές μου ήταν ιδιωτικές και δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Τώρα, αντιλαμβάνομαι ότι οι αναφορές μου ήταν απερίσκεπτες και ηλίθιες. Η συμπεριφορά μου ήταν ακατάλληλη, ανώριμη και ελλιπής ως προς το σεβασμό που αξίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό αποπροσανατολίζει από τους στόχους μας να βγούμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν.

Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα, έλαβα αγάπη και στοργή από τον κόσμο στην Ελλάδα. Η γυναίκα μου και ο γιος μου θεωρούν την Ελλάδα σπίτι μας και ζητώ συγγνώμη από όποιον προσεβλήθη από τις πράξεις μου.

Ξανά, λυπάμαι για τις πράξεις μου και ελπίζω ότι μπορούμε να αφήσουμε αυτό το θέμα πίσω μας. Περιμένω να γυρίσω στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες", αναφέρει ο Άντι Λίλα στην ανάρτησή του στο Facebook.

Το βίντεο-πρόκληση

Ο Άντι Λίλα ενώ βρισκόταν τις προηγούμενες μέρες στα Τίρανα είχε δεχτεί την επίσκεψη ενός ιμάμη,με το οποίο φέρεται να έχει τακτική επικοινωνία και μαζί με έναν ακόμα συμπαίκτη του από την Εθνική Αλβανίας, μίλησαν live στο Facebook μέσω της κάμερας του ιμάμη.

Εκεί, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ κοροιδεύει τους τακτικούς αγιασμούς που γίνονται στην ομάδα, ενώ ειρωνεύεται τους ιερείς αλλά και τον Μητροπολίτη

Σε άλλο σημείο, αναφέρει ότι την ώρα του αγιασμού, αυτός κρύβεται ώστε να μην πέσει πάνω του ούτε μία σταγόνα νερού, ενώ στο τέλος της συνέντευξης καυχιέται για την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει στην αποστήθιση του κορανίου!

Να σημειωθεί, ότι τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Άντι Λίλα είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς μετά το γκολ που σημείωσε στο «Καραϊσκάκης», πανηγύρισε σχηματίζοντας τον αετό της Μεγάλης Αλβανίας.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Σχετικά Θέματα:

Προκαλεί ξανά ο Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα: Χλευάζει όσους είναι χριστιανοί (ΒΙΝΤΕΟ)