Οι κάμερες ασφαλείας "πρόδωσαν" τους δράστες της επίθεσης στο Έθνος

Ταυτοποιήθηκαν δράστες της επίθεσης στο Έθνος και το 24MEDIA (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 26/10/17 - 18:01

Τουλάχιστον τρία άτομα τα οποία συμμετείχαν μαζί με άλλους στην επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» στη Λεωφόρο Συγγρού και στην 24 MEDIA  το απόγευμα της περασμένης Κυριακής(22/10), προχώρησαν οι Αρχές.

Η εξέταση του υλικού που αναλύουν οι αστυνομικές αρχές από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την επίθεση, βρίσκεται σε εξέλιξη ώστε να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι δράστες.Ένα ακόμα στοιχείο που προήλθε από το οπτικό υλικό των καμερών ασφαλείας,  μοτοσικλετιστές έκλεισαν ξαφνικά τελείως τη λεωφόρο Συγγρού,  ώστε να ανοίξει δρόμο στην ομάδα των κουκουλοφόρων για να εξαπολύσει επίθεση με πέτρες και λοστούς στην πρόσοψη του κτιρίου και να επιτεθούν σε δύο δημοσιογράφους, προπηλακίζοντας τον  Μένιο Σακελλαρόπουλο, χτυπώντας τον μάλιστα με ρόπαλο.

Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η στάση των δύο ανδρών περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που ήταν παρκαρισμένο έξω από τα γραφεία.

Από το παρακάτω οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται ξεκάθαρα ένα περιπολικό της αστυνομίας, καθώς και το πλήρωμά του, που είναι δυο αστυνομικοί, οι οποίοι είναι έξω από το όχημα με τις πόρτες ανοιχτές.  Στο βάθος φαίνονται οι πρώτοι άγνωστοι που ξεκινούν το καταστροφικό τους έργο με τους αστυνομικούς να είναι ξεκάθαρο ότι αμέσως αντιλαμβάνονται τα όσα λαμβάνουν χώρα εκείνη τη στιγμή. Την ώρα λοιπόν, που η  επίθεση στα γραφεία της 24media εξελίσσεται, οι άνδρες της αστυνομίας μπαίνουν βιαστικά στο περιπολικό, κλείνουν γρήγορα τις πόρτες και αποχωρούν από το σημείο