Παντελής Παντελιδης: Στο στόχαστρο της οικογένειας ξανά Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριακού

Παντελής Παντελίδης: Ανοίγει ξανά ο φάκελος-Αρναούτη, Κυριακού και Πολιτεία στο στόχαστρο της οικογένειας
Ενημερώθηκε: 09/03/18 - 11:23

Έχουν περάσει λίγος καιρός όπου στην λεωφόρο Βουλιαγμένης στο σημείο όπου δύο χρόνια πριν έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης συγκεντρώθηκαν φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές για το μνημόσυνο των δύο χρόνων, από το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε την ζωή.

Η πολύκροτη υπόθεση πάντως, φαίνεται να ανοίγει ξανά, αφού υπάρχει συνέχεια στην προσφυγή της οικογένειας κατά της απόφασης του εισαγγελέα Πρωτοδικών που έστειλε την υπόθεση στο αρχείο για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Ο φάκελος ανοίγει ξανά αφού η υπόθεση σύμφωνα με το "Λοιπόν" ανατέθηκε  στον εισαγγελέα Εφετών Σοφοκλή Λογοθέτη,  ο όποιος θα κληθεί να μελετήσει τις νέες αιτήσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη και των δικηγόρων της.

Πλέον διερευνώνται και τυχόν ευθύνες των ανθρώπων που βρέθηκαν με τον δημοφιλή τραγουδιστή στη λέσχη πριν το μοιραίο τροχαίο και δεν τον απέτρεψαν από το να οδηγήσει, ενώ ζητείται από τον Εισαγγελέα να διερευνήσει και τυχόν ευθύνες της πολιτείας για τις κακοτεχνίες ή την ελλειπή συντήρηση στις μπάρες του δρόμου

Όμως, φαίνεται ότι η οικογένεια αναμένεται να καταθέσει αίτημα ανάκλησης της διάταξης που αφορά στη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριακού και η οποία ουσιαστικά λέει ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Κατά τ' άλλα, αναμένονται μεγάλες εξελίξεις σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή, μιας και η οικογένεια φέρεται να υποστηρίζει πως υπέστη μεγάλη ζημία από την υποκλοπή ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Παντελή.