Παραδόθηκε η μητέρα που εγκατέλειψε τα παιδιά της στο «Καραμανδάνειο»

Παραδόθηκε η μητέρα που εγκατέλειψε τα παιδιά της στο «Καραμανδάνειο»
Ενημερώθηκε: 21/01/17 - 16:40
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Παραδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής η 20χρονη Αλβανίδα-Ρομά και μητέρα των τριών ανήλικων κοριτσιών που εγκατέλειψε στο δρόμο, κοντά στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Πατρών.

Η 20χρονη που παρέλαβε τα παιδιά της από την μητέρα της, πλην του αγοριού που είχε μείνει με τον πατέρα του στα Λεχαινά Ηλείας, τα παράτησε στον δρόμο και έφυγε με τον νέο σύντροφό της, επίσης Ρομά σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κατάφεραν να την πείσουν να προσέλθει στις Αρχές, όπου τελικά συνελήφθη για τον νόμο περί αλλοδαπών όπως και ο 27χρονος πατέρας των παιδιών, καθώς το αυτόφωρο για την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο είχε παρέλθει.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι με τον σύζυγό της δεν τα πήγαινε καλά, είχαν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούσαν να μεγαλώσουν τα 4 παιδιά τους και πλέον είχε ερωτευτεί έναν άλλον άντρα... Αυτές βεβαίως είναι εξηγήσεις που θα κληθεί να της δώσει ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή, κατά την τακτική διαδικασία, ενώ λόγω και των ανηλίκων που έχουν αποκτήσει, δεν θα ασκηθεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Πλέον, η συνέχεια θα δοθεί επί των δικαστηρίων, ενώ η εισαγγελία θα αποφασίσει και τι πρόκειται να συμβεί με το μέλλον των παιδιών.

Σχετικά Θέματα:

Σε καταυλισμό Ρομά στην Δυτική Αττική με τον νέο της σύντροφο η μάνα που εγκατέλειψε τα παιδιά της

Πάτρα: Εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της στο δρόμο για να «βιώσει ένα νέο έρωτα»

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο πατέρας των 3 ανήλικων που βρέθηκαν έξω από το "Καραμανδάνειο"

Πάτρα: Έρευνα για να εντοπιστούν οι γονείς των νηπίων και του βρέφους που τα παράτησαν έξω από το “Καραμανδάνειο”

Στα αζήτητα εδώ και 48 ώρες τρία αγγελούδια, 5 μηνών, ενός και τεσσάρων ετών, στην Πάτρα