Πάσχα 2017: Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τον καιρό - Θα πέσουν χιόνια;

Πάσχα 2017: Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τον καιρό - Θα πέσουν χιόνια;
Ενημερώθηκε: 30/03/17 - 12:10

Το Πάσχα πλησιάζει και οι μετεωρολόγοι δίνουν τις πρώτες προβλέψεις για τον καιρό την Κυριακή του Πάσχα και της Μεγάλης Εβδομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις ο καιρός φαίνεται να είναι κρύος με βροχές, καταιγίδες, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βουνά. 

Τι λένε όμως οι μετεωρολόγοι για τον καιρό; 

Σάκης Αρναούτογλου

Την πρόβλεψή του για το πώς θα κυλήσει ο καιρός τον Απρίλιο έδωσε, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, σε ό,τι αφορά στις ημέρες του Πάσχα είναι ακόμα ιδιαίτερα επιφυλακτικός. Ωστόσο, όπως τονίζει, με βάση την αναλογική μέθοδο πρόβλεψης, και υπό την αίρεση όλα να κυλήσουν με βάση τα σημερινά στοιχεία, ο καιρός εκείνες τις ημέρες θα έχει έντονα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα, με τις πρώτες ημέρες του δεκαημέρου να κυλούν με υψηλές θερμοκρασίες και στη συνέχεια να υπάρχει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για τον Απρίλη:

Γιάννης Καλλιανός

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιάνο η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει αρχικά στη βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια και στις υπόλοιπες περιοχές.

Μάλιστα, ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει «βουτιά» κατά 10 περίπου βαθμούς σε λιγότερο από 48 ώρες! Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από την Τετάρτη, ωστόσο ο γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί πως τα νέα για τον καιρό δεν είναι καθόλου καλά για τον Απρίλιο. «Μην περιμένετε Καλοκαίρι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, καθώς ο μήνας αυτός μας επιφυλάσσει εκπλήξεις με βαρομετρικά χαμηλά», ανέφερε, χαρακτηριστικά.