Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από το χειρουργείο - Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (video)

TATSOPOULOS
Ενημερώθηκε: 01/10/19 - 21:09

Πριν από λίγο ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από το χειρουργείο. Θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να μπορούν οι γιατροί να είναι απολύτως βέβαιοι πως ο Πέτρος Τατσόπουλος διέφυγε οριστικά τον κίνδυνο. Τι είναι το διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής που υπέστη ενώ  βρίσκονταν στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 01.10.2019, το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικοί για την μετεγχειρητική πορεία του ασθενή.

Κι αυτό διότι ήταν ένα βαρύτατο χειρουργείο και θα πρέπει να μεσολαβήσουν αρκετά εικοσιτετράωρα μέχρι να είναι απολύτως βέβαιοι πως ο συγγραφέας έχει πλήρως διαφύγει τον κίνδυνο.

Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του συγγραφέα

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε μεγάλη «μάχη» στο χειρουργείο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο πρώην βουλευτής υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση καθώς διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, 01.10.2019, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και στην συνέχεια κατέρρευσε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής στον Alpha. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο όπου διαγνώσθηκε με διαχωριστικό ανεύρυσμα και εισήχθη εκτάκτως στο χειρουργείο.

Ο πρώην βουλευτής μιλούσε για το προσφυγικό στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», του Alpha και αφού πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, λίγο πριν τις διαφημίσεις, ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να αποχωρήσει. Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου σε ιατρικό ανακοινωθέν που θα εκδοθεί από το νοσοκομείο.

Δείτε την στιγμή

 

Τι είναι το διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής που υπέστη ο Πέτρος Τατσόπουλος

Πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση καρδιακής νόσου, η οποία χρήζει άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Γι’ αυτό και ο Πέτρος Τατσόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Μάλιστα, οι γιατροί σχολίαζαν ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσα στην ατυχία του ήταν «τυχερός που αυτό του συνέβη στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής και υπήρξε άμεση κινητοποίηση και μεταφορά του στο νοσοκομείο».

Είναι γνωστό, ότι το ανεύρυσμα διαγιγνώσκεται κατά κανόνα «τυχαία» στο πλαίσιο μαγνητικής/αξονικής τομογραφίας καθώς δεν παρουσιάζει συμπτώματα. Γι’ αυτό και στις περισσότερες περιπτώσεις έχει μοιραία κατάληξη.

 

Πηγή: newsit.gr