Πίτσα, μπίρα και μπάλα (στο παρκέ)!

Πίτσα, μπίρα και μπάλα (στο παρκέ)!
Ενημερώθηκε: 04/09/17 - 16:29

Τι σημασία έχει εάν η μπάλα αυτή είναι πορτοκαλί, το ματς παίζεται σε παρκέ με πέντε εναντίον πέντε και το παιχνίδι κρατάει 40 λεπτά; Καμία! Γιατί και αυτή η μπάλα «θέλει» πίτσα και μπίρα.

Το ποια πίτσα και ποια μπίρα μόνο ως ρητορικά ερωτήματα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αφού πλέον ξέρεις: Η πίτσα είναι Domino’s και η μπίρα είναι Heineken…και τα δύο μαζί δημιουργούν τον απόλυτο μπασκετικό συνδυασμό. Απόλυτος είπαμε; Μισό λεπτό, γιατί έχει και καλύτερο! Για όλη την περίοδο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Domino’s δίνει την ασίστ και με αγορά οποιασδήποτε πίτσας και μπίρας Heineken, σου κάνει δώρο ακόμα μία Heineken!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο dominos.gr, να επιλέξεις την αγαπημένη σου πίτσα σε όποιο μέγεθος θέλεις ή όποια γεύση θέλεις και να προσθέσεις στο καλάθι δύο παγωμένες Heineken (είπαμε, η μία είναι δώρο).

Από εκεί και πέρα το ρόστερ της Domino’s φροντίζει όλα τα υπόλοιπα για εσένα βγαίνοντας στον αιφνιδιασμό. Αιφνιδιασμός όπου ολοκληρώνεται όταν την παραγγελία σου αναλαμβάνει ο οδηγός που τότε το σύστημα γυρίζει σε οργανωμένη και προσεκτική επίθεση. Εσύ, φυσικά, και μπορείς να παρακολουθείς live όλη την εξέλιξη μέσα από το Domino’sPizzaTracker.

Η προσφορά ισχύει έως τις 17 Σεπτεμβρίου και πάντα στα πλαίσια της υπεύθυνης απόλαυσης.