Πώς θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου

Πώς θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου
Ενημερώθηκε: 23/03/17 - 12:25

ΚΑΙΡΟΣ - Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός την 25η Μαρτίου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ σε κάποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει και τους 22 βαθμούς. 

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή (24/03) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα Βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα Δυτικά 3 με 4, στα Ανατολικά, 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως στα Δυτικά.

Το Σάββατο (25/03) ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι στα Βόρεια, όπου υπάρχει η πιθανότητα να σημειωθούν λίγες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί, ασθενείς και στα πελάγη Βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 Μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο στα Ανατολικά και Νότια.

Την Κυριακή (26/03) ο καιρός θα είναι εξίσου καλός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα Δυτικά και Βόρεια. Οι άνεμοι 4με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφό, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.