Προκαλούν και φέτος οι αυτοαποκαλούμενοι άθεοι - Καλούν σε δείπνο κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή

 
Προκαλούν και φέτος οι αυτοαποκαλούμενοι άθεοι - Καλούν σε δείπνο κρεατοφαγίας τη Μεγάλη Παρασκευή

Ενημερώθηκε: 21/04/22 - 12:00

Σε μια ακατανόητη και άκρως προσβλητική πρωτοβουλία για εκατομμύρια πιστούς η Ένωση Άθεων τη Μεγάλη Παρασκευή διοργανώνει «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας σε τουλάχιστον τρεις πόλεις της χώρας. .

Τη Μεγάλη Παρασκευή μέρα απόλυτου πένθους για όλη την Χριστιανοσύνη, απόλυτης αργίας και νηστείας μια ομάδα ανοήτων επιλέγουν να προσκαλέσουν σε «Φανερό Δείπνο» κρεατοφαγίας.

Αυτή θα γίνει σε τρεις διαφορετικές πόλεις της χώρας, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, ενώ όπως αναφέρεται «Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Είναι καιρός ανοιξιάτικων διακοπών και σας προσκαλούμε και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε από το πένθος, όχι από τη λογική!

Κρεατοφάγοι, χορτοφάγοι και όλες/οι ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!

Την Παρασκευή 22-04-2022 (γνωστή και με το ψευδώνυμο «Μεγάλη») στις 7:30μ.μ.:

– Στην Αθήνα: στο «Σάββα», Ερμού 91, 2ος όρ. στο Μοναστηράκι.
– Στην Θεσσαλονίκη θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.
– Για Σέρρες, στείλτε μήνυμα για πληροφορίες.
– Για άλλες πόλεις,όποιος θέλει να οργανώσει κάτι είναι ευπρόσδεκτος, και εμείς θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε όσα μέλη ενδιαφέρονται. Στείλτε μας μήνυμα σε κάθε περίπτωση.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.